Foto: Paun Paunovic/CROPIX

Iskoristila priliku i uletjela Graši: Splićanin gledao i slušao, ali nije dugo izdržao

Autor: Marija Tomić

Djevojčica iz Srbije ovih je dana postala pravi hit na društvenim mrežama. Naime, Maša Milovanović jedna je od velikih obožavatelja jednog od najslavnijih domaćih pjevača Petra Graše. Budući da se Grašo voli družiti sa svojim obožavateljima nije propustio priliku ni s ovom mladom glazbenom nadom. Maša nije propustila priliku kako bi se upoznala s Grašom te ga je razveselila zapjevavši mu njegovu pjesmu.

Grašo joj se pridružio u tom pothvatu, međutim nije htio preuzeti svu pažnju na sebe te je stoga lagano pjevušio i pustio da djevojčica vodi. Snimka ovog dueta proširila se društvenim mrežama, a pjesma koju su pjevali bila hit godine 2019. godine kada je primio i nagradu za pjevača godine, a uz njega su bili nominirani još i Massimo i Tony Cetinski.

Neki od komentara ispod viralne snimke bili su i više nego pozitivni. “Bravo malena”, “E ovo je talent”, “Preslatka izvedba”, bili su neki od komentara. Sam je duet završio zagrljajem i osmijehom djevojčice, što svjedoči da Grašo zna postupati s djecom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masa Milovanovic (@masamilovanovicofficial)




Mnogobrojni nastupi

Ova mlada glazbena nada nastupila je na mnogobrojnim natjecanjima i događanjima. Prošle je godine pobijedila na glazbenom festivalu ‘Zvezdički 2023’ te je tada postala jedna od 12 nominiranih za nagradu ‘WAF AWARDS’, koja se djelila u siječnju ove godine u Skopju.

“Ja se pjevanjem bavim od svoje 9. godine. Počela sam pjevati tako što mi je škola skrenula pažnju. Rekli su mojim roditeljima da trebam ići u školu pjevanja i tako sam otišla u školu pjevanja i sad idem na natjecanje. Festivali, Italija, Mađarska, Makedonija, Rumunjska, Poljska, Izrael, Dubai, Crna Gora, Cipar. Mislim, ima tu naravno još festivala, ali sad ako bi ih nabrojali, bilo bi baš puno. Bila sam u Dubaiju, tamo sam osvojila ‘Grand Prix’, taj festival je jako lijep. Pjevala sam pjesmu ‘Hurt’. I ostala djeca su isto pjevala različite pjesme i meni su se jako sviđale pjesme koje su pjevali i koje su izabrali”, rekla je Maša pa dodala:

“Pa mi kad otpjevamo, žiri sjedi negdje iza da ih mi ne vidimo, da ne obraćamo pažnju puno. I kada na kraju svi otpjevaju, to kratko traje, oko deset minuta, oni odluče rezultate i sutradan dodijele nagradu. Dobila sam nagradu u Prilepu u Makedoniji. I onda su me izabrali da budem od 15 najboljih. To je svjetska organizacija i tu ću pjevati ‘Never Enough’, a tako ću se i natjecati s pjesmom ‘Hurt'”, rekla je Maša tada za emisiju Puls Srbije.




Grašo nakratko ostavio trudnu Hanu i napustio Hrvatsku: ‘To je osjećaj koji sam priželjkivao’

‘Suosjećam s njima’

Maša jenedavno nastupila i na Durđevdanskom festivalu u Banja luci, gdje je i pobijedila s pjesmom koju je posvetila tragično stradaloj djeci iz beogradske osnovne škole Ribnikar. Otpjevala je ‘Nečujnu ojemu’ autora Danijela Alibabića.

“Ova pjesma se zove Nečujna pjesma jer se radi o jednoj školi u Beogradu koja se zove Ribnikar. Ja pjevam za njih, zato što susojećam s njima kao i s roditeljima te djece. Jako mi je bilo teško. Jako sam bila tužna. Jednostavno sam samo na teren izbacila emociju i pjevala iz srca. Autor ove pjesme bio je Danijel Alibabić i zahvaljujem se njemu za ovako lijepu i divnu pjesmu”, izjavila je za Kurir poslije nastupa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.