Foto: Instagram

Indira zbog pjesme sa Srbinom na udaru kritika: ‘Promocija grijeha i bluda’

Autor: Dnevno.hr

Prošao je tek jedan dan od objave spota za pjesmu ”Lopova u tami” koju izvode Indira Levak i srpski pjevač Dženan Lončarević. Iako je uvodno pjesma predstavljena na način da se  “svatko može pronaći u stihovima” iste, čini se po komentarima da tome baš tako i nije, ne u potpunosti.

Glazbu i tekst potpisuju Neno Ninčević i Miroslav Buljan, a glazbenici su uoči premijere spota poručili kako vjeruju da će ova pjesma biti neizostavna za sve zabave i radijske postaje regije.

Foto: Promo

“Situacija uopće nije za slavljenje”

Pjesma trenutno raste na Trendingu, ima gotovo sto tisuća pregleda i brojne komentare. Mnogima se sviđa melodija pjesme, koju opisuju zaraznom, energičnom i veselom. Neki je nazivaju pjesmom desetljeća i duetom godine. No ima onih kojima se pjesma nije svidjela, a neki su se čak obrušili na pjevače.

“Lijepa je pjesma, hit je, ali opisuje situaciju koja uopće nije za slavljenje, i to ne kažem s moralne točke gledišta, nego s emocionalne. Nema ničeg slavljeničkog ni vedrog u čekanju nekoga tko je zauzet nekim drugim”, “Promocija grijeha i bluda”, pišu neki.

Indira Levak snimila duet sa traženim Srbinom, a svima u oko upao samo jedan detalj




Naime, dok su se mnogi uspjeli pronaći u stihovima ove pjesme koja pjeva o preljubu i dugogodišnjim ljubavnicima, druge su takvih stihovi zgrozili.

Ova je soba izgubljen otok u moru
Ljubi me nježno i sa mnom prevari zoru
Još malo vina i biće sve k’o da si moja
Moja, al’ nisi pred zakonom njegova ti si

Godinama ti i ja, godinama krademo ljubav
I krivi smo Bogu al’ bez tebe ne mogu
Godinama ti i ja, godinama lopovi u tami
Vatra koja gori samo kad smo sami”, dio su stihova pjesme “Lopovi u tami“.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.