Foto: Darko Tomas / CROPIX

Čovjek zvan skandal: Lako za njemačkog ovčara, zbog ovih je incidenata Trifunović trajno obilježen

Autor: B.G.

Srpski glumac Sergej Trifunović, svoje će ljetovanje u gradu podno Marjana, na svoju nesreću, pamtiti do kraja života.

Glumčeva agonija započela je u petak popodne, kada je priveden na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu te kažnjen s 500 eura zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika.

Isfrustriran cijelom situacijom, iza ponoći je ponovno prošetao psa bez povodca te je su ga ponovno htjeli kazniti s 200 eura. Kako je Trifunović odmah odlučio platiti, kazna je iznosila 133 eura.

Srpski glumac protiv hrvatske policije, iznio ružne optužbe: ‘Nikad više u Split’

‘Nikada više neću doći u Split’

Nakon privođenja u Splitu, glumac se oglašavao više puta na svojim duštvenim mrežama.

“Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split”, napisao je Sergej na Instagramu.




“Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo”, dodao je Sergej.

(VIDEO) MARASOV BONGO KAO HIPNOTIZIRAN: Tisuće posjetitelja ‘opile’ su Morske orgulje u Zadru, čini se da na poseban način djeluju i na životinje




‘Nadam se da ćete si sašiti uniforme po uzoru na Francetićeve’

U nedjelju se ponovno oglasio na Instagramu.

“Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prijelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko tisuću i pol eura. Nadam se da ćete od tih novaca sašiti sebi nove, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pose*em po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Znam da vam je žao što mi niste stigli otvoriti Loru u pola noći i pokazati strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu tjeralicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Do tad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad”, napisao je Trifunović.

(VIDEO) MARASOV BONGO KAO HIPNOTIZIRAN: Tisuće posjetitelja ‘opile’ su Morske orgulje u Zadru, čini se da na poseban način djeluju i na životinje

Čovjek zvan skandal

Trifunović je srpskoj javnosti poznat i po burnom ljubavnom životu.

Iako uveliko gazi šesto desetljeće života, Trifunović se nije još skrasio. Mediji su ga povezivali s Natašom Bekvalac, Marinom Perazić, Marijom Karan, Majom Mandžukom, Katarinom Žutić, Mirjanom Joković, itd.

Godine 2006. imao je kratku romansu sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko, a ponovo su se počeli viđati četiri godine kasnije.

Srpski glumac protiv hrvatske policije, iznio ružne optužbe: ‘Nikad više u Split’

Krajem 2008. godine je bio u vezi sa Anom Vučelić, kćeri Milorada Vučelića, jednog od najbližih osoba Slobodanu Miloševiću. Prekinuli su u rujnu prošle godine.

Iako su ga jedno vreme povezivali s Natašom Bekvalac, ta priča je dobila sasvim drugi epilog kada su se javno “zakačili” dok je Sergej vodio jednu zabavnu emisiju a “novosadska barbika” gostovala u istoj.

Tom prilikom mu je pjevačica u emisiji rekla: “Zbog da jedeš go*na”.

Nered, nerad i nedisciplina

Kako prenose srpski mediji, ovo su samo neki od skandala u koje se Trifunović s vremenom upleo: nošenje majice s likom bivšeg ratnog generala Jovana Divljaka. Kasnije je objasnio da nije imao pojma tko je na majici koju su mu dali u pola noći;  gledanje utakmice između Portugala i Francuske na Exitu gdje se ponašao kao da je u svojoj dnevnoj sobi; nasrtanje na djevojku Nemanje Pavlova, pobjednika “Survivora”, pri čemu je dobio batine; svađa s Goranom Ilićem, čovjekom za koga je Sergej tvrdio da ga je izujedao.

Foto: MORH/ T. Brandt

 

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.