FOTO: PR

Imoćanka, Slavonka i Purgerica u opasnoj konkurenciji za titulu najljepše Hrvatice

Autor: B.G.

33. izbor Miss sporta Hrvatske ove će se godine održati u Pučkom učilištu u Velikoj Gorici 11. srpnja 2024. u 20 sati. Za titulu najljepše sportašice natjecat će se 11 finalistica, a predstavljanje otvaraju atletičarka Nika Markić, sinkronizirana klizačica Lara Krilić i gimnastičarka Antea Jukić.

Dvadesetjednogodišnja Vinkovčanka Nika Markić bavi se atletikom, odnosno trčanjem na duge staze, cestovnim i trail utrkama. Članica je Atletskog kluba Cibalia iz Vinkovaca, a osim trčanjem bavi se i fitnessom te studira na izvanrednom Upravom studiju na Veleučilištu u Vukovaru. Uz treninge i studij, Nika u teretani provodi i individualne treninge sa ženama, voli fotografirati, snimati, čitati, pisati i prenositi svoje znanje drugima.

Zagrepčanka Lara Krilić ima 21 godinu i studira Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Članica je Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice i hrvatska reprezentativka. U dosadašnjoj karijeri nastupila je na čak tri svjetska prvenstva: u Austriji, SAD-u i ove godine pred domaćom publikom u Areni Zagreb. Za sebe će reći da joj je drugo ima “ambicija”, jer uz studij je i demonstratorica na Katedri za marketing i ekonomsku teoriju, pravobraniteljica na fakultetu i potpredsjednica u Studentskoj udruzi. Organizirala je puno projekata, a za jedan čak dobila i Posebnu dekanovu nagradu. U slobodno vrijeme baš kao i svi ostali studenti, radi razne poslove, a kao pravi sportski entuzijast, obožava sve sportove, no ipak je nogomet na prvome mjestu.

FOTO: PR

Natječe se i Imoćanka

Konkurenciju im predstavlja i 19-godišnja Antea Jukić, koja je rođena u Imotskom, a od ranog djetinjstva živi u Splitu. Bavi se sportskom gimnastikom u koju se zaljubila još kao djevojčica.

Članica je Gimnastičkog kluba „Split“, studira na Kineziološkom fakultetu, a uz sportske aktivnosti voli čitati, pisati i crtati. Slobodno vrijeme koristi za druženje s obitelji i prijateljima, koji su kako kaže, njezin mali svijet pun boja i pokreta.

Cijene frizura i pedikura skočile u nebo i razbjesnile Hrvate: ‘Radije ću hodati kao Tarzan’




Sportašice će se okupiti u ponedjeljak, 8. srpnja u hotelu Garden u Velikoj Gorici gdje će se pripremati za finale 11. 7. 2024 u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

FOTO: PR




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.