FOTO: Instagram

Imitirala Cecu i postala virtualni hit: ‘Skroz si skinula njeno nepodnošljivo treptanje i grimase’

Autor: B.G.

Pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović Srbi vole nazivati “svojom majkom”. No, nekad joj se vole i pošteno nasmijati. To je ovaj put napravila infulencerica Nikolina Vujević sa svojom imitacijom. Naime, video u kojem imitira slavnu srpsku pjevačicu podijelila je na svom TikTok profilu, a ostali su ga zatim počeli dijeliti i na drugim mrežama – od Instagrama do X-a.

Nikolina je uspjela u potpunosti iskopirati Cecinu mimiku, gestikulaciju, karakteristične pokrete, ali i njen govor. Tijekom cijelog videa možemo vidjeti kako Nikolina trepće jednako brzo, izraženo i često kao i Ceca. Uspjela je oponašati i njene pokrete rukama, ali i govor tijela.

“Au, koliko dobro”, “Skinula je skroz”, “Predobro” “Hahaha, ali oči original”, “Predobro ju je skinula, jednako je naporna i iritantna”, “Napokon da je ovo netko primijetio, izlazi mi na uši”, samo su neki od komentara na Nikolinin video.

Uništeni plakati uoči novog koncerta

Podsjetimo, Ceca bi u subotu trebala održati svoj koncert u Mariboru, a još početkom ovog mjeseca na mrežama su se pojavile brojne fotografije uništenih billboarda, potaknuvši različite reakcije među ljudima.




Dok jedni podržavaju uništavanje plakata smatrajući da oni nemaju što tražiti u Hrvatskoj, drugi ističu da je uništavanje tuđe imovine neprihvatljivo.

Arkan zabranio snimke Cece i Rade Šerbedžije, javio se ključni igrač: ‘Ja sam je zastupao’




“Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti”, stoji u jednoj objavi na društvenoj mreži X (bivši Twitter), dok je drugi napisao: “Vidio sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat uništen ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina”, napisao je jedan građanin.

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.