Foto: Instagram

Hrvatski reper uzburkao javnost novom pjesmom: ‘Brate, pa ti sve pokidaš’

Autor: F. P.

Hrvatski reper Grgo Šipek, puno poznatiji pod umjetničkim imenom Grše, u kratko je vrijeme postao fenomen na glazbenoj sceni. Od suradnje sa brojnim drugim glazbenicima do nizanja hita za hitom, ovaj 28-godišnjak stječe sve više i više obožavatelja, kako na koncertima tako i na društvenim mrežama.

Svoje poklonike sada je osobito obradovao novim uratkom iz kreativne radionice. Objavio je pjesmu ‘Forza’ koja je ujedno dio njegovog novog albuma ‘Dalmatino’, izdanog ove godine. A u prilog činjenici da se radi o novom hitu govori i to da je spot u samo jednom danu osvojio slušatelje na YouTubeu.

Pjesma trenutno ima 271 tisuću pregleda, a popela se i na visoko drugo mjesto na trendingu. Za glazbu i produkciju ‘Forze’ zaslužni su Mihovil Šoštarić Lockroom te DJ El Maar, dok je Grše autor teksta. Kao što je već običaj, pjesma je osim brojnih pregleda u kratkom roku skupila i komentare koji se i dalje nižu.

‘Da završi posao Baby Lasagne’

“Grše mi je na prvom mjestu zadnjih godinu dana”, “Jedino on može napraviti zimski hit tokom ljeta”, “Hit za hitom, treba pohvalit Lockrooma i El Maara što su još jednom razvalili”, “Ja hoću Gršu da završi posao Baby Lasagne i dovede Eurosong u Trilj”, “Grše preuzeo scenu, obara sve moguće rekorde”, samo su neke od reakcija.

Mladen Grdović progovorio o odnosu s bivšom suprugom: Palo je veliko priznanje




“Grše pjesma kida, ljeto može početi”, “Svaka čast brate, gori”, “Sinoć izginuli čim smo ju pustili”, “Pa daj izbaci nešto što ne valja, ako je to uopće moguće”, “Ne da se sluša nego se živi na Forzi”, “Kao i uvijek ih sve zatrpa”, “Brate moj pa ti svaku pjesmu kidaš”, “Mislim da bi mi srce lakše podnijelo kad bi sj**ao jednu pjesmu”, pisali su dalje fanovi.

Podsjetimo, ovaj reper iz Trilja od početaka je u fokusu medija. Prvi je Hrvat kojemu je za rukom pošlo zasjesti na vrh poznate Billboard ljestvice, a zbog pjesme ‘Mamići’ sa Vojkom V završio je i na sudu. Zoran Mamić je naposlijetku od tužbe odustao, uz objašnjenje da ne želi puniti medijski prostor neprikladnim sadržajem u koji ubraja i pjesmu.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.