Foto: Instagram

Hrvatica s Kupresa dala podršku nogometašima na čudan način: ‘Ja sam spremna’

Autor: I.D.

Najistaknutije hrvatske navijačice su spremne za Europsko prvenstvo 2024. Dok se naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll već s ponosom šeće Berlinom, ostale će naše navijačice bodriti nogometaše iz udobnosti doma. Neke su već pozirale u svojim navijačkim odorama za društvene mreže, a Magdalena Keškić, koja je postala poznata na Svjetskom prvenstvu u Kataru, jedna je od prvih koja je podijelila svoje fotografije.

Magdalena će navijati u kupaćem kostimu s prepoznatljivim kockicama te je na lice stavila hrvatsku zastavicu. Ali to nije sve. Povodom Europskog prvenstva, napravila je i posebnu manikuru s grbom HNS-a, našim bojama te brojem njenog omiljenog igrača Luke Modrića, broj 10. “Sad sam potpuno spremna!”, napisala je u opisu svojih fotografija.

Inače, Magdalena je postala glavna konkurencija Ivani Knoll kad se i ona počela pojavljivati na utakmicama naše nogometne reprezentacije, a bodrila je i naše rukometaše iako živi u Njemačkoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Magdalena Keškić (@lenakeskic)




Obitelj joj je podrška u poslu influencera

Naime, atraktivna Magdalena živi u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj. Influencerica na Instagramu ima više od 342 tisuće pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotografije i hvali se luksuznim životom.

Na utakmicama na kojima je bila za njom se pojavila velika zainteresiranost javnosti pa su je brzo prozvali i konkurencijom Ivani Knoll, a 2022. je godine sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi, dala intervju za Večernji list i otkrila što ona o tome misli.

Procurile glasine o razvodu bivše hrvatske Miss: Sa 20 godina starijim ima kćer




“Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje”, rekao je ponosni otac.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.