Foto: Ilustracija/Wotchit

Hrvat frapirao priznanjem o najneugodnijem trenutku u životu: ‘Ovo ni UDBA ne bi iz izvukla’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Zbog nekih trenutaka u životu, mnogi bi od srama propali u zemlju, a u najmanju ruku, rado zaboravili. Neke od najneugodnijih trenutaka u životu tema su rasprave na Redditu, a u nju su se uključili i neki Hrvati, koji su otkrili zbilja neobične životne trenutke.

“Šiknit ću mobitel u zid ako se počnem prisjećati”, napisao je jedan reditovac. “Prije dva tjedna vadio sam umnjak i toliko sam se oznojio tijekom zahvata da sam smočio nogu sestri koja je bila naslonjena na mene”, otkrio je reditovac.

Neugodno iskustvo hrabro je podijelila i jedna reditovka. “Valjda sam kasno došla doma i išla se tuširati. Skinula sam sve onako skupa i hlače i gaće ta sam ih bacila sa strane. Ujutro sam išla na posao i obukla te hlače bez razmišljanja”, započela je te je otkrila kako radi sa šefom koji joj je bio profesor na faksu.

foto: ilustracija/pixabay

Gaćice ispale iz nogavice pred vrata kancelarije šefa

“Došla sam prije njega i sjela raditi. Šef je došao nešto kasnije i zastao nasred hodnika. Smijao se i kišobranom gurao komad tkanine po podu. Pitao me što je ovo, a ja sam se ustala da pogledam. Long story short, kako sam noć prije skinula odjednom sve sa sebe, gaće su mi ostale u nogavici i nisam to shvatila. Valjda dok sam išla na wc na poslu su napokon ispale iz nogavice odmah pred vrata kancelarije moga šefa gdje ih je i on našao”, podijelila je.

Jedan reditovac također je vrlo detaljno odlučio podijeliti svoju nezgodu. Otkrio je kako je bio u šahovskom klubu te da je igrao isključivo s penzionerima. “Svaki put kad sam igrao mi se prisr*lo. Ne znam što je, ali dugoročno razmišljanje plus sjedenje je jednostavno to izazivalo u meni i nikad nije bio problem. Partija traje oko tri sata, otić’ na 15 minuta na wc nije bed”, započeo je korisnik koji je dodao kako šahovski klubovi baš nemaju novca za održavanje prostorija kluba.

“Gostovali smo u Jasenovcu, igralo se u nekom malom sobičku, ali to nije greda jer sve dok imaš par stolova možeš igrat šah. Ali, wc je bio horor. Jedini u zgradi, kotlić zadnji put radio dok je Tito bio živ”, nastavio je te je otkrio kako je sve bilo zatvoreno jer je bila nedjelja, a on je morao hitno na zahod. “Naravno krene najveće g*vno ikad. Naravno iz kotlića ide manje vode nego da piš*m. Naravno svi penzioneri imaju problema s prostatom i čekaju u redu ispred tog jadnog WC-a dok ja mahnito pokušavam uspješno pustiti vodu”, nastavio je.

Foto: Pixabay/Ilustracija

“Otišao sam po veliku čašu vode…”

Reditovac je zatim opisao kako je otišao po veliku čašu za vodu uz komentare ljudima ispred WC-a da ne idu unutra, da nešto nije u redu i da će  sad to popraviti, nakon čega je bezupješno zalio wc vodom. “Padne mi na pamet ideja da stavim go*vno u čašu i odnesem van. Skoro se izrigam kad sam ga probao uzeti. G*vno po prstima, naravno”, kazao je nakon čega je priznao kako je odustao od svoje misije te se vratio i nastavio igrati šah u nadi da će mu vrijeme što prije proći.




Od smrada do ‘okusa smrti’ u ustima: Ovo su Hrvatima najodvratnija jela

Nakon njegova bizarnog priznanja korisnik mu je rekao da on to nikad ne bi objavio. “Buraz, ovo ne bi UDBA iz mene izvukla da se dogodilo, a ne Reddit post. Svaka čast na prepričavanju”, poručio je.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.