FOTO: HRT

Hercegovki na Voiceu promakla pobjeda, sad je dobila nagradu života: ‘Ne prestajem plakati️’

Autor: G.B.

“Kažu svi da izmišljam” finalistice showa The Voice Ane Širić i njezinog mentora Damira Urbana u samo nekoliko sati potpuno je očarala slušatelje koji su ovaj dvojac brzinski smjestili u YouTube trending.

“Mislila sam da su sve najljepše pjesme već otpjevane… Drago mi je da sam pogriješila. Predivni”, “Toliko predivno . Toliko umjetnosti i miline u par minuta”, “Ja ne mogu prestati plakati️. Ne znam što je emotivnije: glazba, riječi, Ana ili Urban! Davno nisam čula stvar koja me ovoliko dirnula! Bravo! I hvala vam!”, “Urban sve što takne pozlati!! Bravo Ana, bravo Urban. Trnci ni ovaj put nisu izostali”, samo su neki od brojnih komentara dirnutih slušatelja koji ne prestaju pristizati te se pjesma iz sata u sat uspinje u YouTube trendingu. Ako još uvijek niste, provjerite zašto cijela regija priča o ovom unikatnom duetu.

Svima koji su pratili Anin put u showu The Voice nije neočekivano da je baš njezina pjesma izazvala ovakve reakcije. Tijekom natjecanja u showu, Ana Širić i Urban postali su prijatelji, a prije finala je mnogima omiljeni mentor zamolio gledatelje da mladu glazbenicu podrže i nakon što televizijsko natjecanje završi.

Urban joj poklonio svoj tekst i pjesmu

Nije trebalo proći puno vremena da publika dočeka priliku za to budući da već sada mogu vratiti malo ljubavi i emocije Ani koja ih je oduševljavala svojim vokalom iz emisije u emisiju. Mnogi bi se mogli povezati s emotivniim prvijencem.

“Moja prva pjesma dolazi uz čuda koja me prate u posljednje vrijeme s osobom koju sada mogu zvati svojim prijateljem. Od nas, za Vas, iskreno iz srca i glasa. Suradnja se dogodila nakon The Voicea kada je Damir odlučio pokloniti mi svoj tekst i svoju pjesmu i pritom pjevati sa mnom i pomoći mi da se sva priča oko nje ostvari.”, o pjesmi je ispričala Ana.

Autor glazbe i teksta pjesme “Kažu svi da izmišljam” je Damir Urban, jedan od najsvestranijih i najkreativnijih glazbenika na domaćoj sceni, dok je autor aranžmana Nikša Bratoš. Za pjesmu je snimljen je i videospot u režiji Milice Czerny Urban koji će svoju objavu još malo pričekati, taman toliko da publika stigne naučiti stihove zaista posebne pjesme.




Balaševićeva udovica pred hrvatskom publikom ogolila dušu: ‘Samo tako smo mogli stići tu’

“Što sam više, tijekom The Voicea, upoznavao Anu, bio sam sve sigurniji da joj želim napraviti pjesmu i tako ju podržati u početku njezine, siguran sam, uspješne, glazbene karijere. ‘Kažu svi da izmišljam’ sam napravio baš za nju, nastojeći poštovati njezin senzibilitet i osobnost, a moje pojavljivanje u pjesmi je samo način da joj kažem da sam uz nju i da joj držim leđa. Veselim se što će pjesma, a uskoro i spot, ugledati svjetlo dana i nadam se, sretno doputovati do srca Aninih slušatelja. Ona je to svojom čudesnom izvedbom, sigurno zaslužila!”, objasnio je Damir Urban kako je došlo do suradnje.




Nije iznenađenje što se ova suradnja ostvarila budući da se Urban voli okružiti pozitivnim mladim ljudima koji vjeruju da, kako je sam rekao, glazbom mogu mijenjati svijet. Ana je zasigurno jedna od njih, a na publici sada ostaje da to prepozna i u pjesmi.

Foto: Milica Czerny Urban

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.