Foto: Instagram

Hedviga iz ‘Braka na prvu’ o potresnoj dijagnozi: ‘Jako mi je loše, morala sam donijeti tešku odluku’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Kandidatkinja prošle sezone showa ‘Brak na prvu’, Hedviga Tandara, trenutno odmara na Murteru gdje radi na svojoj knjizi. Nedavno je pak otkrila i neke detalje o svojem zdravlju te kako se trenutno osjeća.

Naime, Hedvigi je dijagnosticirana epilepsija, a nedavno je započela novu terapiju protiv ove opake bolesti. “Najiskrenije, jako loše. Prvotni plan je bio da mi novu terapiju uvedemo do 23. kolovoza. Kad pokušamo uvesti novu terapiju da bi mi bilo bolje, ne ide na bolje. Osjećam kako mi je teže, kako mi se grlo steže,” priznala je za RTL.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hedviga Ivana Tandara (@heddaivana)

Priznala je kako se morala suočiti s težom terapijom koja nije preporučena za žene u reproduktivnoj dobi. “Moram birati hoću li napraviti nešto za svoje zdravlje ili hoću li jednog dana biti u mogućnosti roditi donekle zdravo dijete. Nažalost, morala sam donijeti tu odluku. Bilo bi mi lakše odlučiti se između lijekova i operacije nego ovoga,” rekla je emotivna Hedviga.




Ranije se osvrnula i na odnos sa svojim suprugom Zoranom Babovićem, kojeg nemamo prilike vidjeti na zajedničkim fotografijama na Instagramu. Rekla je kako se ni ona ni Zoran nikada nisu izjasnili po pitanju ljubavi na daljinu, niti će to ikada napraviti.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Zoran Babovic (@bajaodrostfraja)

Ranije je pak otkrila kako je njihova ljubav postojana unatoč činjenici da je Zoran u Novom Sadu, a ona u Zagrebu. “Istina. On je sad u Novom Sadu, a ja sam na Murteru. Konačno sam na svom zasluženom godišnjem odmoru. Trebalo mi je nakon showa i posla,” pojasnila je.

No na Murteru ne uživa samo u ljetnim radostima, već se bavi svojom knjigom. “Izdat ću je ako Bog da i ako sve bude po planu, nadam se nekad na jesen. Naziv je ‘Krhki narcis’. Cilj mi je da knjiga izađe i da se počne govoriti, ne samo o epilepsiji nego i o svim tim kroničnim stanjima. To je bio i razlog što sam se prijavila u show,” rekla je Hedviga.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.