Foto: Instagram

HANA VEĆ IMA VJENČANICU? Sve su glasnija šuškanja o svadbi, odabrala je dizajnere koji su joj kreirali maturalnu haljinu!

Autor: Š. P.

Baš na 31. rođendan Hane Huljić, u medije je ‘procurila’ informacija o navodnom vjenčanju s glazbenikom Petrom Grašom. Dogodit će se u 2022. godini, a Hana je već odabrala dizajnere za vjenčanicu, doznaje RTL.

Pišu, naime, da su iz izvora bliskih paru doznali da će se vjenčanje dogoditi u idućoj godini. Za tu će priliku Hana navodno nositi vjenčanicu modnog branda Arileo, koji će ju sašiti posebno za tu priliku.

Taj podatak ne iznenađuje s obizom na činjenicu da je upravo Hana bila zaštitino lice njihove prošlogodišnje modne kolekcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐀𝐑𝐈𝐋𝐄𝐎 (@arileo_split)




“Juru i Mariju znam od kad sam bila dijete, odrasla sam uz njih, šili su mi maturalne haljine. Kad god je nešto trebalo uskočiti, bili su tu. Tako da, čim me Jure pitao bih li ovo odradila, jedva sam dočekala jer puno je lakše raditi nešto čime se generalno ne baviš, a imaš nekoga iza leđa s kim si jako dobar”, rekla je prošle godine Hana na snimanju editorijala za Arileo.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by 𝐀𝐑𝐈𝐋𝐄𝐎 (@arileo_split)

“Ja bih rekla da je Hana zaista prototip jedne Arileo djevojke. Inače i za revije volim izabrati cure koje su pod navodnicima ruske ljepote. Zaista je prekrasna, ne samo izvana nego i iznutra je Hana prekrasna i ima tu umjetničku crtu. Mislim da će to sve skupa s Arileovom kombinacijom ispasti dobitna kombinacija”, ispričala je Marija Pirić iz Arilea prošle godine za In Magazin Nove TV.

Njihove kreacije vole nositi i Hanine prijateljice Domenica i Jelena Rozga.

Upitana o tome priča li možda s najboljom prijateljicom Hanom Huljić o tome hoće li joj biti kuma, Domenica je  nedavno za RTL odgovorila: “Već sad počinjemo pričati i o tome šta mi je pomalo zastrašujuće, koliko već imamo godina, ali eto valjda će biti i to!”.

“Nas dvi smo i prije nego što sam ja krenula pjevat’ su nas svi znali paketić, uvik smo dolazile skupa di god bi bilo šta”, prisjetila se pjevačica koja s Hanom redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama te odaje da zajedno ljetuju, zimuju, snimaju pjesme…

Pročitajte više: HANA HULJIĆ JE VEĆ ODABRALA KUMU? ‘Pričamo o tome, pomalo je zastrašujuće, ali valjda će biti i to!’

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.