Foto: screenshot Instagram

Hana Huljić pokazala što radi u slobodno vrijeme: ‘Uspjela sam snimiti na diktafonu’

Autor: Marija Tomić

Prije dvije godine Hana Huljić je rodila prvo dijete, kćer Albu, a nedavno su saznali da će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana. Nakon curice, par je otkrio da čekaju sina, kojeg očekuju do kraja godine, točnije za četiri mjeseca, a za In magazin su otkrili kako su se dogovorili i oko imena. Ove godine ovaj famozni par će držati titulu roditelja po drugi put, a malena Alba već idući mjesec puni dvije godine.

Na pitanje kako proživljava trudnoću, odgovorila je: “Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo sretni!”. Prvi nastup Hane u javnosti nakon njihove objave o drugom djetetu bio u Zaprešiću, gdje je sa svojim ocem Tončijem, cijelim zborom i orkestrom izvela djelo ‘Pop Misa Mediterana’.

Hana je na ‘Pop Misa Mediterana’, uz kolege Karla Vudrića i Lorenu Bućan, imala ulogu solista uz pratnju orkestra, zbora te benda. Djelo je osmišljeno da se sastoji od tri dijela. Prvi dio čini koncertna misa sa stavcima, drugio dio Dies Irae, dok je treći dio naziva Ave Maria.

Foto: screenshot Instagram

Mama daje najbolje ideje

Njena kćerka Alba zapjevala je s mamom na pozornici novu Haninu dječju pjesmu ‘Palačinka’, za čiji naziv je zaslužna Hanina majka. “Mama je i sama predložila: “Hoćemo li iduće napisati palačinke?” Ja sam odmah rekla može. I to je bilo to. Mama ima ideje što se tiče dječjih pjesama uvijek tematiku, kad mi ona da neku ideju, ja samo sjednem i napišem”, otkriva.

“Na kraju pjesme ima svoj mali solo, koji sam uspjela snimiti na diktafonu na mobitelu jer otkad je prvi put čula pjesmu odmah ju je pjevušila, stavila sam je za kraj pjesme jer mi je baš slatko zvučalo”, kaže Hana.

Pjesmu ‘Palačine’, na kojoj se čuje kako se Alba smije, guguće i tepa, postavila je na svoj dječji Youtube kanal ‘Hana baby chanel’, kojeg je prošle godine otvorila te na kojem će objavljivati nove pjesme i uspavanke za djecu, a neke pjesme imaju i engleske verzije.




Glazbena obitelj

S obzirom na nastup koji je imala Alba, ova obitelj s glazbenim talentom očito ima nasljednike koji će preuzeti ulogu pjevača i skladatelja, no zna se tko je šef. “Ja sam otočanin, moj otac je s Hvara, mama s Krka, zna se tko ima glavu riječ, vrlo je jednostavno tako da svađe nema”, smije se Tonči Huljić.

Tončin pop spektakl ‘Pop Misa Mediterana’ kreiran po svim postulatima liturgijske mise, kojeg karakteriziraju spoj mjuzikla i klasičnog obreda, Huljić planira pretvoriti u show koji će se izvoditi u europskim i američkim kazalištima, a ova pop-misa odobrena je i od Vatikana.

Huljić ne prestaje bockati svog zeju, šale sve okrutnije: ‘Di je Hana, da nije išla roditi’




“Ništa ne radim više u životu da bih fascinirao Hrvatsku i regiju, nego radim da imam neki smisao samom sebi, a to je postavljanje stalno sve većih i većih ciljeva koji su nekad bili nedostižni, a sad su zapravo na dohvat ruke. Onda se nekad uplašiš…Uuuu, da nisam možda ostario kad mi je sve na dohvat ruke!” priznaje.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.