Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hana Huljić objavila prvu fotografiju s Grašom i malenom Albom: Svi pilje samo u jedno

Autor: G.B.

Hana Huljić Grašo na svom je Instagram profilu konačno objavila fotografiju koju su svi njeni obožavatelji željno iščekivali. Naime, pjevačica se pohvalila fotografijom na kojoj ona i suprug Petar Grašo šetaju s kćerkicom Albom držeći je za ruke.

“Kako lijepa mala obitelj”, “Predivni”, “Predivna obitelj”, “Kako je slatka”, “Već na nogama?!!?” pisali su njeni pratitelji u komentarima iznenađeni što Alba već hoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

‘Preokrenula je moj svijet’

Podsjetimo, Hana je nedavno u intervjuu ispričala kako je mala Alba već sada okružena glazbom, htjela to ili ne htjela.




“Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom”, rekla je Hana u jednom intervjuu o kćerkici rođenoj u lipnju 2022.

Inače, Hana se u zadnje vrijeme vratila glazbi. U prosincu je pokrenula YouTube kanal s dječjim pjesmicama, a prije toga je izbacila i novu autorsku pjesmu “Moon”. Nedavno je njena kuma Domenica otkrila kako vrijedno rade u studiju, ne otkrivajući detalje novih pjesama.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.