Foto: HRT/ screenshot

Hana Huljić napravila potez koji je mnoge iznenadio: Evo kako joj je kćerka u tome pomogla

Autor: I.D.

Glazbenica Hana Huljić Grašo ima novu pjesmu za djecu. Tekst za ‘Palačinku’ napisala je njezina majka, Vjekoslava Huljić, a glazbu je radila sama Hana, dok je za aranžman zaslužan Hrvoje Domazet.

Ipak, najviše pažnje ukrala je malena Alba, kći Hane i Petra Graše, čiji se glas pojavljuje u pjesmi. “Uspavanke smišljam navečer dok doista uspavljujem svoju bebu nespavalicu i provjereno su djelotvorne. Pjesme sam i otpjevala te radila na aranžmanima s Hrvojem Domazetom. Stihovi nekih pjesama su moji, no većinom su to stihovi mame Vjekoslave”, rekla je Hana ranije za Jutarnji list.

Hana je krajem prošle godine objavila pjesmu ‘Gugu gaga’ u kojoj se također čuje glas njezine mezimice. Albu je rodila u srpnju 2022. godine, a nedavno je njezin suprug Grašo otkrio da iščekuju dolazak drugog djeteta.

‘Toliko uživam u svakom trenutku s njom’

“Mi se trudimo koliko je moguće ne maltretirati ljude s našim privatnim životom. No, lijepe informacije pronađu svoj put do javnosti te nas raduje kad vidimo koliko se ljudi raduje s nama”, rekao je Petar. Hana je ranije otkrila koliko uživa u majčinstvu.

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život”, rekla je o malenoj Albi, također za IN Magazin.

Gledatelji planuli na RTL zbog vijesti, ali ova voditeljica ublažila situaciju: ‘Zamijeni Mojmiru’




Priznala je da njoj i suprugu puno pomažu obje bake, ali je temelj obitelji, ipak, ljubav između nje i Petra. “To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh”, rekla je Hana.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.