Foto: Duje Klaric / CROPIX

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju drugo dijete: Talentirana obitelj dobit će pojačanje

Autor: G.B.

Lijepe vijesti stižu iz Splita. U talentiranu obitelj Grašo-Huljić stiže prinova. Naime, Petar Grašo i Hana Huljić očekuju svoje drugo dijete, potvrdio je to pjevač u emisiji In Magazin.

Bit će to drugo dijete poznatog para, nakon što su prije godinu i devet mjeseci postali roditelji malene Albe. Mediji su tim povodom kontaktirali i Tončija Huljića koji je rekao kako ne želi komentirati privatni život svoje kćeri te da je Petar sve potvrdio.

“Nakon što su prije godinu i devet mjeseci postali roditelji malene Albe, Hana Huljić Grašo i Petar Grašo očekuju drugo dijete”, donosi In magazin.

Foto: Livio Andrijic/CROPIX

‘Unijela je nešto posebno u naš život’

Podsjetimo, Hana je nedavno otkrila kako je sretna što Alba odrasta u obitelji punoj ljubavi: “To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh”, dodala je.

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život”, priznala je Hana.

Hana Huljić komentirala brak s Petrom Grašom pa iznenadila: ‘To mi je uvijek teška tema’




Podsjetimo, danas su Hana i Petar jedan od najpopularnijih parova na domaćoj sceni, a prije osam godina dok su predstavljali njegov singl ‘Srce za vodiča’, u kojem je pjevala prateće vokale, nisu ni razmišljali o tome da će se vjenčati.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.