Foto: Duje Klaric / CROPIX

Hana Huljić glumila u spotu Danijele Martinović: Grašu upoznala dok je jedva pričala

Autor: I.D.

Petar Grašo (48) i Hana Huljić (33) očekuju prinovu, što je potvrdio sam Grašo za InMagazin. Njihova ljubavna priča započela je 2021. godine, nakon prekida dugotrajne veze između Graše i pjevačice Danijele Martinović (52). Ubrzo nakon početka njihove veze, počela su šuškanja o eventualnom vjenčanju, a potom je i otkriveno da Hana nosi njihovo drugo dijete.

Hana je Petra upoznala još kao djevojčica, kada je mladi glazbenik dolazio u kuću Huljića po nove hitove. Navodno je Hana već tada izrazila simpatije prema Petru koji je tada bio u vezi s Danijelom. Iako su se poznavali još od Haninog djetinjstva, Petar i Hana su 2016. godine surađivali na pjesmi “Srce bez vodiča”, čiji je glazbu napisao Hanin otac Tonči Huljić (62), dok tekst potpisuje Hanina majka Vjekoslava (61). Prema navodima, Huljić je prvotno bio protiv te suradnje.

“Ja sam forsirao taj duet, a tata Huljić se čak malo bunio. Drago mi je da smo ga uspjeli nagovoriti, iako djeluje malo strogo”, šalio se tad Petar. Sredinom 2021. godine počela su kružiti glasine o njihovoj romansi, a Splićani su često svjedočili njihovim zajedničkim izlascima po gradu. Unatoč tome, par je dugo čuvao privatnost i nisu željeli javno potvrditi svoju vezu. Međutim, u listopadu iste godine, konačno su potvrdili svoju ljubavnu vezu.

Foto: Livio Andrijic/CROPIX

‘Toliko uživam u svakom trenutku s njom’

Uslijedila su nagađanja o mogućem vjenčanju, što je iznenadilo mnoge jer su tek počeli svoju vezu. No, u siječnju 2022. godine otkriveno je da je Hana trudna te su krenule pripreme za svadbu. Obavijestili su svoje obitelji o sretnoj vijesti na Božić, što je izazvalo suze radosnice. Uz sretne mladence stajalo je troje ljudi, Grašina dva kuma, košarkaška legenda Dino Rađa (57) i poznati slovenski kuhar Tomaž Kavčić te Hanina kuma Domenica Žuvela (31).

Nakon ceremonije, mladenci su s uzvanicima nastavili slaviti u restoranu Adriatic. Hana se presvukla iz vjenčanice u običnu bijelu haljinu, a budući da je ta haljina bila uža od vjenčanice, istaknuo se njezin trudnički trbuščić, koji do tada nije bio vidljiv. Njihova djevojčica Alba stigla je 17. srpnja 2022. godine. Ranije je Hana otkrila koliko uživa u majčinstvu.

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život”, rekla je o malenoj Albi, također za IN Magazin. Priznala je da njoj i suprugu puno pomažu obje bake, ali je temelj obitelji, ipak, ljubav između nje i Petra. “To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh”, rekla je Hana.

Hrvati rade veliku pogrešku u odgoju, posljedice su teške: ‘Kod nas još čujemo te rečenice’




Podsjetimo, par sada čeka i drugo dijete. Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao djed Tonči. “Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad ih nema. Bit će”, rekao je Tonči za 24sata svojedobno.

Treba spomenuti i to da se Hana kao trogodišnja djevojčica pojavila i u prilično bizarnom videospotu za pjesmu “Došlo vrijeme” grupe Magazin snimljenom 1993. godine. “Došlo vrijeme da se momci žene”, stihovi su spomenute pjesme, ali tada nitko nije mogao niti naslutiti da će trogodišnja Hana postati sadašnja supruga Danijelinog bivšeg partnera kojeg će upoznati nakon tri godine od snimljenog spota te s kojim će provesti 25 godina u ljubavnoj vezi.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.