screenshot/ Instagram

Gvardiol u društvu prekrasne dame posjetio Novigrad: Dijele ljubav prema sportu

Autor: G.B.

Hrvatski nogometaš i igrač Manchester Cityja Joško Gvardiol ovih dana uživa u odmoru na Jadranu. U društvu svoje prekrasne sestre Franke posjetio je otok Vir, a zatim i baku i djeda u Novigradu.

Kao i njezin brat, tako je i Franka naslijedila sportski gen te se aktivno bavi rukometom. Nedavno se pohvalila i diplomom te promocijom na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci.

Inače, osim što je fotografija prikupila veliki broj lajkova, brojni su obožavatelji primijetili da Joško nosi dres portugalske reprezentacije s brojem 16 koji nosi Matheus Nunes, Joškov suigrač iz Manchester Cityja.

FOTO: Instagram

‘Još uvijek je teško’

Podsjetimo, Gvardiol je prije nekoliko dana pokazao fotografiju na kojoj je sam, spuštene glave u razočaranju, ali i još jednu u slavljeničkom raspoloženju s Lukom Modrićem. Imao je i posebne riječi za hrvatske navijače.

“Hvala vam što ste uvijek uz nas i što nam pružate nevjerojatnu potporu. Još uvijek je teško, ali to je nogomet. Vratit ćemo se još jači i svi zajedno ponosno braniti boje domovine”, napisao je Gvardiol u svojoj poruci na hrvatskom, nedugo nakon završetka puta na Euru na kojem je veliki broj hrvatskih navijača i navijačica pratio Vatrene u Njemačkoj.

Hrvat napustio London i luksuzan život kako bi volontirao u rodnom selu




Za Gvardiola, novi izazovi u dresu reprezentacije dolaze na red u rujnu kada počinje novo izdanje europske Lige nacija, a dogodine, u fokusu će biti kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo kojem su 2026. domaćini SAD, Meksiko i Kanada. Hoće li u reprezentaciji i dalje biti Luka Modrić, na to pitanje još nema odgovora.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.