Foto: Facebook

GRAŠO I HANA ‘UHVAĆENI’ U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU: Pozornost im je oteo ‘tata u kaputiću’, drmnuli su rakijicu!

Autor: Š. P.

Petar Grašo i Hana Huljić odlučili su tmurni zagrebački petak provesti na popularnom Fuliranju koje se ove godine preselilo ispred hotela Esplanade. ‘Smrtno ozbiljan’, Grašo je pristao na zajedničku fotku koja je brzo osvanula na službenoj stranici Fuliranja te privukla brojne komentare.

Zapravo, najviše je komentara privukla osoba u njihovu društvu – Hanin otac i Petrov prijatelj Tonči Huljić. Njegov zimski imidž mnoge je oduševio, ali neki mu pišu da “izgleda kao neka teta”.

“I guštam i guštam i guštam…”, stoji u opisu fotografije na kojoj su se poznatom paru, osim Tončija, pridružili i splitski glumci Nataša Janjić i Slavko Sobin. “Ma kako se Splićani u Zagrebu uvik nekako nanjuše?”, napisala je Nataša uz fotografiju s Huljićem i Grašom. Popularni pjevač se za Natašin Instagram ipak – nasmijao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NATASA JANJIC MEDANCIC (@nanulananula)




Osim zbog dobrog društva, Huljić i Grašo imaju dodatne razloge za veselje – njihova nova zajednička pjesma “Jel’ ti reka ‘ko” je u prvom danu objave na YouTubeu zabilježila gotovo pola milijuna pregleda. “Od srca Vam hvala što toliko volite novu pjesmu da smo prvi na YouTube trendingu i najslušaniji u regiji!”, napisao je oduševljeni Grašo svojim fanovima.

Pročitaj i ovo: HANA HULJIĆ JE VEĆ ODABRALA KUMU? ‘Pričamo o tome, pomalo je zastrašujuće, ali valjda će biti i to!’




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.