Foto: YouTube

Grašina Hana glumila u spotu Danijele Martinović: Isplivale stare snimke ove suradnje

Autor: I.D.

Kad je glazbenica Hana Huljić, kao splitska osmoškolka, u društvu roditelja, splitskih autora najvećih hitova u Hrvatskoj, Tonča i Vjekoslave Huljić, dolazila na kazališne i filmske premijere, njezin današnji suprug Petar Grašo tulumario je na Porinu, pripremao album s budućim hitovima poput “Šporke riči” i “Vera od suvog zlata” te je bio u vezi s Danijelom Martinović.

Njihovi su životi djelovali miljama daleko jedan od drugoga. No život često iznenadi i posloži kockice onako kako većina nije mogla zamisliti. Naime, Hana se, inače, kao trogodišnja djevojčica pojavila i u prilično bizarnom videospotu za pjesmu “Došlo vrijeme” grupe Magazin snimljenom 1993. godine.

U to vrijeme pjevačica Magazina je bila Danijela Martinović, malena Hana je tada imala glumački zadatak, koji je odradila kao profesionalac. Četiri-pet godina nakon ove pjesme u medijskim kuloarima se počelo špekulirati o Danijelinoj romansi s Petrom Grašom. Potrajalo je dok je nisu i priznali.

Hana i Grašo vjenčali su se veljači 2022. godine

“Došlo vrijeme da se momci žene”, stihovi su spomenute pjesme, ali tada nitko nije mogao niti naslutiti da će trogodišnja Hana postati sadašnja supruga Danijelinog bivšeg partnera kojeg će upoznati nakon tri godine od snimljenog spota te s kojim će provesti 25 godina u ljubavnoj vezi. Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se veljači 2022. godine u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine.

Ljubavna priča Petra i Hane zaintrigirala je hrvatsku javnost iz brojnih razloga. Osim što je ona 14 godina mlađa od njega i kći njegovog najboljeg prijatelja i poslovnog suradnika Tončija Huljića, nikom nije promakla činjenica da se Hana i Grašo poznaju od njenog najranijeg djetinjstva. Tek što se slegla vijest da je Petar Grašo nakon gotovo četvrt stoljeća koje su proveli zajedno izašao iz veze s kolegicom Danijelom Martinović, kao bomba je odjeknula vijest da je novu ljubav pronašao u mlađahnoj Hani.

Evo tko zbilja stoji iza Severininog hita Moja štikla: Tada je bila zaručena za Hercegovca




Iako nema naviku dijeliti trenutke iz privatnog života, Hana je nedavno u IN magazinu progovorila o jednoipolgodišnjoj Albi, pa otkrila pokoji slatki detalj iz njihove svakodnevnice. “Vesela je, živahna, nasmijana i mislim da osjeća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovjek koji sve razumije i jako je slatka, stvarno nam je veselo”, ispričala je tada Hana.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.