Foto: Facebook/Mirjana Hrga

Hrga primila negativne recenzije na svoju konobu: ‘Kraj večeri uništio je svaku želju’

Autor: T.Š.

Novinarka i vlasnika konobe Mare na Osoru, Mirjana Hrga, više je puta, a posebno u vrijeme sezone progovarala o raznim problemima, dobrim i lošim stranama ugostiteljstva pa smo uoči nove sezone provjerili što to Hrga nudi svojim gostima te kakve su dosadašnje reakcije na ponudu i uslugu njene konobe.

Najprije smo uočili zanimljivu objavu istaknutu na njenom Instagram profilu, koja prikuje kako je prošle godine u konobi imala i dane burgera. Cijene istih kretale su se od 12 do 14 eura, a uz to je u ponudi imala, između ostalog, rižoto od sipe, brudet od jadranske ribe, pasta tartufi i domaći kruh s potpisom Nikole Šoića.

Provjerili smo potom što ove godine Mare nudi u svojoj konobi, no stranica konobe nije najbolje ažurirana pa nismo sigurni niti da su iskazane cijene one prave. Primjerice, stoji kako je juha od rajčice 18 eura, a primjerice spužva-kolač 59 eura. Zato smo se okrenuli dobrom starom Trip Advisoru gdje smo pronašli niz recenzija na konobu Mare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirjana Hrga (@hrga_mirjana)




Brojne recenzije otkrivaju zadovoljstvo gostiju 

Od 110 recenzija Hrga ima ocjenu 4.5 pa smo provjerili što se to gostima nije svidjelo, a što su pohvalili. “Prosječna hrana, vrlo visoke cijene, neugodno osoblje. Negativno iznenađeni ako usporedimo naš posjet iz 2021. Servis se puno promijenio – izgleda kao da je došao novi vlasnik”, glasio je komentar iz 2022. godine, koji je Hrgi snizio ocjenu.

U jednoj podužoj objavi, dodana je recenzija koja je znatno utjecala na Hrginu ocjenu restorana. Riječ je o gostima koji su bili poprilično nezadovoljni samom uslugom, a ni hrana ih nije oduševila, no još su više zamjerili ono što se dogodilo na samom kraju večeri.  “Nažalost, trebalo je vječnost da se plati, iako je konobar donio uređaj za kreditne kartice na stol i rekli smo da moramo ići na koncert, on je nestao, također je uzeo našu bocu vina da je zatvori kako bismo je mogli ponijeti sa sobom i nikada se nije vratio s njom”; opisala je gošća. Potom je napisala kako je ona otišla kupiti karte za koncert, dok je njen suprug i dalje čekao da mu naplate njihovu večeru. Kako je već kasnio na koncert pa se požurio, zaboravio je bocu vina i tu je krenuo gorak okus koji je ovim gostima ostao nakon večere.

Mirjana Hrga otkrila kolika je njena plaća, a koliko plaća Filipince: ‘Hvala Bogu da su došli’




“Nazvala sam restoran da pitam možemo li ga pokupiti nakon koncerta – na telefonu je bila neugodna gospođa koja mi je na hrvatskom rekla nešto poput “što mislim, kako si zamišljam da bi oni trebali znati za našu polupunu bocu vina sada kad svi plaćaju, naručuju, piju vino… ali mi vjeruje i možemo doći kasnije i ona će nas počastiti s čašom ili dvije vina’. Obično bih dala 3-4 zvjezdice restoranu koji pokušava nešto barem malo drugačije, rado zaboravljajući neprofesionalnu, ali vrlo slatku i ljubaznu uslugu, no kraj večeri uništio je svaku želju za davanjem više od 2 zvjezdice”, poručila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Konoba Mare, Osor (@konoba_mare)

Usprkos nekim negativnim recenzijama, valja naglasiti kako se na Trip Advisoru mogu pronaći brojne fotografije jela iz Hrgine konobe, kao i brojne pohvale, na osoblje, hranu i cijene, a vidljivo je i kako ima goste koji joj se rado vraćaju. Točnije, od 110 recenzija 81 je dala Hrgi najvišu ocjenu, njih šest konobu je ocijenilo vrlo dobrom, osam prosječnom, dok je devet dalo ocjenu 2, a šest ocjenu 1.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.