Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX

Goran Višnjić pojavio se u Hrvatskoj, ukazao se na mjestu gdje ga je malo to očekivao

Autor: G.B.

Mate Rimac je u svom kampusu u Kerestincu u srijedu ujutro predstavio svoj dugo najavljivani projekt robotaksija, koji će nositi nazive Verne – po piscu znanstveno-fantastičnih romana Julesu Verneu.

Na prezentaciji o samom projektu govorili su suosnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Project 3 Mobility (P3) Marko Pejković, suosnivač i glavni direktor dizajna u P3 Adriano Mudri i suosnivač P3 i glavni izvršni direktor Rimac Grupe, Mate Rimac.

Na predstavljanje projekta došla je brojna zainteresirana publika, uključujući premijera Andreja Plenkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, gradonačelnika grada Zagreba, Tomislava Tomaševića, ali i glumca Gorana Višnjića.

Rimčev razvod glavna je tema svih medija

Podsjetimo, razvod Mate Rimca i Katarine Lovrić goruća je tema u svim hrvatskim i regionalnim medijima. Iako svi žele znati zbog čega je došlo do kraha ljubavi između bogatog i uspješnog poduzetnika i njegove lijepe, uskoro bivše supruge, čini se da do tih informacija neće baš lako doći s obzirom na to da njegovi najbliži suradnici o svemu šute kao zaliveni.

Ipak, sada se šuška kako je jedan od razloga za krah njihovog odnosa bilo i Katarinino nezadovoljstvo vlastitim statusom u tvrtci svoga supruga.

Sve zanima koliko će Katarina Lovrić dobiti nakon razvoda s hercegovačkim Elonom Muskom




U razgovoru za Gloriju o tome što točno radi u firmi Rimac Automobili, Katarina je ispričala: “Tvrtka naglo raste, sad nas je više od tisuću, a Mate i ja dosta dobro podnosimo taj koloplet privatnog i poslovnog odnosa. Ja imam svoj odjel i odgovaram svom šefu, a to nije Mate. Moj ured je u Zagrebu, njegov u Svetoj Nedelji, pa se preko tjedna skoro ni ne vidimo. No, naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje”, ispričala je Katarina Lovrić Rimac za Gloriju prije tri godine.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.