Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Glumica iz domaće serije podijelila sretne vijesti: ‘Naravno da će biti ljubomore’

Autor: I.D.

Naša glumica Sementa Rajhard pohvalila se sretnim vijestima, za Story je otkrila kako je trudna već četiri mjeseca te da im ove godine dolazi dječak. ”Trudna sam. Čekamo našu prinovu, četiri mjeseca je prošlo. Kćerkica zna, jedva čeka, za sada… Naravno da će biti ljubomore, to je normalno, sve joj pokazujemo kako će to biti. Čeka nas uzbudljiva godina”, ispričala je.

”Dečko nam dolazi. Razmišljali smo o imenu, ali to ćemo još zadržati za sebe”, dodala je. Podsjetimo, Sementa se 2020. godine udala za građevinskog poduzetnika Vanju Brundelu kod matičara, a veliko slavlje napravili su u lipnju prošle godine u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici. Zajedno već imaju jedno dijete, kćerkicu Stellu koju je nazvala po seriji u kojoj se proslavila 2013. godine na Novoj TV.

Naime, jednom je prilikom Sementa za Story otkrila ponešto više o majčinstvu, prvo dijete dobila je tijekom pandemije korona virusa. “Bilo je prekrasno, u okruženju obitelji. Nismo oko toga htjeli raditi veliku vijest, niti smo htjeli medijsku pažnju. Već je prošlo više od godinu dana, planiramo i svadbu, no to nam ipak mora vrijeme u svijetu, koje nas je trenutno sve pozatvaralo u domove, dopustiti”, rekla je Sementa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sementa Rajhard 🙏🏼🤍💙🌸😇 (@sementa_rajhard)




‘Mislim da je to kao i kod svih kršćana’

“Ovo će nam biti najposebniji Božić do sada. Sve je drugačije, lijepo drugačije. Sve je puno ljepše i veselije. Stella ima osam mjeseci i blebeće puno, na mamu (smijeh). Sve je veseli i nasmijava. Jako smo sretni’, opisala nam je Sementa te otkrila kakvu tradiciju od ove godine sa suprugom planira prenositi na njihovu princezu. ‘Mislim da je to kao i kod svih kršćana, kićenje bora, slušanje glazbe i druženje s obitelji”, skromno je tada rekla Sementa.

Inače, kako smo pisali 2020. godine Sementa Rajhard, glumica i pjevačica između ostalog radi u obiteljskom lunaparku koji spomenute godine nije odradio niti jedan event, a pad prihoda od 90 posto nagnao ju je da se o krahu obiteljskog posla oglasi na društvenim mrežama gdje je rekla kako se država nepravedno ponijela prema njima.

“Dolazi Prosinac, ali evo i nekih ružnih i tužnih detalja. Ovo sam napisala dragom kolegi Janu Kerekešu koji je otkazao svoje predstave, na žalost Evo kako stvari stoje: Naš Lunapark Rajhard eventi ove godine nije odradio niti jednu manifestaciju, pad financija za 90 %…Svega 2 tjedna “rada” u Donjoj Stubici, (pod tim mislim upaljena svjetla i par vozača na dan)”; započela je tada.




Mila Horvat časti Hrvate za svoj rođendan: Rijetki bi pogodili koliko ima godina

“Užas. Od rada obiteljske firme živi Obitelj od 5 članova/ radnik koji je kao član obitelji. Računi i dalje stižu, razna potraživanja, hrana i preživljavanje zapravo, da ne nabrajam. Prihvatili smo to jer smo se bojali, jer smo brinuli za obitelj, bebicu, za posjetitelje…kad se napokon smanjio broj, htjeli smo raditi naš posao od kojeg živimo, po propisima, ali manifestacije su otkazane i tome je kraj, a i krah naše firme”, nastavila je.

“Vozila, hrana, računi, = život. Zamisli, niti jedna mjera/potpora nije za nas!? Kako? Jer smo firma, sezonci koji zapošljavaju, logično u sezoni! Zaposlenike imamo od 2.mjeseca do 10 mjeseca. Znači, otkaz smo dali u 3. mjesecu, jer je bio lockdown, zatim smo radnika opet zaposlili u 6. mjesecu i opet COVID-19 i otkaz u 7. mjesecu. – niti jedna mjera, A 90% manje prihoda. I više. Užasno je sve ovo, a pogotovo nepravda, jer nekom smrke nekom svane – uvijek bilo i biti će. Sve je nešto ostalo šljakalo, mi smo doma i čekamo, čekamo sezonu 2020. Tko zna što i kako. Razumijem te i nadam se ljepšim danima. Drž te se svi. I da mi je dolinom smrti poći, zla se ja ne bojim, jer On je sa mnom. Dolazi Prosinac”, napisala je tada Sementa.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.