Foto: RTL

Gledatelji planuli na RTL zbog vijesti, ali ova voditeljica ublažila situaciju: ‘Zamijeni Mojmiru’

Autor: I.D.

U ponedjeljak je na čelu RTL Direkta došla voditeljica Damira Gregoret, koja je zamijenila Mojmiru Pastorčić na neko vrijeme. Gledatelji su odmah bili uzbuđeni zbog ove zamijene pa su komentirali: “Ostani Damira, zbog tebe i gledam RTL Direkt danas”, “Joj, da sam znao da ona vodi, gledao bih”, “Zamijeni Mojmiru”, neki su od komentara.

Međutim, najviše negativnih reakcija na društvenim mrežama skupili su ipak Bartulica i Nemo, o kojima je bio prilog na RTL Direktu. Uspjesi Neme na glazbenom tržištu nakon pobjede na Eurosongu očito nikoga nisu zanimali.

“Niste ni vi normalni kad vam ovo ide u vijesti”, “Kako možete promovirati psihijatriske slučajeve?”, “Bolje da su to novaca usmjerili gladnoj djeci, sramota”, “Kad je Josipa Lisac bila u ovakvoj haljini još za vrijeme Jugoslavije, Švicarci kasnite i to debelo…”, bili su neki od komentara.

‘Da je pravi Hrvat, kupio bi Neveru’

Jedna od vijesti koja je također podigla buru na društvenim mrežama bio je Stephen Nikola Bartulica, koji je izabran da ode u Brisel. Međutim, ne bi tu ništa bilo čudno da on nije nakon pobjede otišao u crvenom Ferrariju, ta njegova scena je podigla Hrvate na noge.

“Ovom gestom je popljuvao svoje glasače, ostali su ga prokužili”, “Mladen Grdović crveni Ferrari, Očito je gospodin s tom pismom htio ući u EU Parlament”, “Da je pravi Hrvat, kupio bi Neveru da podrži Rvacko gospodarstvo”, “Dva dana piskaranja a on 4 godine super plaću”, “Zašto bahatost? Birali ste, gledajte”, “Jest vam krivo, Bartulica je gigant”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Hrvatska je izabrala 12 zastupnika koji ulaze u Europski parlament u kojem će provesti idućih pet godina. Četvorica izabranih zastupnika bili su gosti emisije Otvoreno urednika i voditelja Damira Smrtića: Davor Ivo Stier (HDZ), Predrag Fred Matić (SDP), Stephen Nikola Bartulica (Domovinski pokret) i Gordan Bosanac (Možemo!).




Vlatka Pokos intervjuirala nepoderivog kapetana: Pogledajte kako joj se zahvalio

Stephen Nikola Bartulica osvojio je 35.303 preferencijalna glasa na listi Domovinskog pokreta te je ta stranka potvrdila da je treća politička opcija u zemlji: “Kampanja je bila kratka, ali za nas vrlo zahtjevna. Uvjeti su bili vrlo teški, nezahvalni, pogotovo što se mene tiče. Imam osjećaj velike zahvalnosti prema biračima koji su rekli što misle o svemu što se odvijalo proteklih tjedan dana. I idemo naprijed. Domovinski pokret je osnovan nakon prošlih europskih izbora, tako da smo mi vrlo zadovoljni s ovim rezultatom. Ja ću isto, po svemu sudeći ovaj tjedan početi s konzultacijama u Bruxellesu”, rekao je Bartulica.




Dodao je da općenito konzervativne snage rastu te da su imale jako dobar rezultat, pogotovo u većim članicama. Voditelj emisije Damir Smrtić upitao je Bartulicu je li večeras na HRT došao Ferrarijem. “Ne, ali rekao bih ljevičarskim medijima: da sam sinoć stigao na magarcu, a ne u Ferrariju, mnogi bi me kritizirali”, odgovorio je Bartulica.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.