Foto: RTL

Gledatelji Braka na prvu alarmirali problem, poslali poruku RTL-u: ‘Ovo gledaju i djeca’

Autor: I.D.

Jedan od kandidata koji je izazvao najviše rasprava tijekom sociološkog eksperimenta Brak na prvu’ zasigurno je Alan, a on je krajem eksperimenta za RTL.hr podijelio svoje doživljaje i iskustva. Komentirao je odnos njega i Danijele.

“Nažalost, nakon tjedan dana smo zahladili naše odnose, ali i dalje je bila ta neka polu-humoristična ironija i bilo je super. Moje životno iskustvo je fenomenalno što se tiče ovoga projekta. Nisam nikada bio ovako pred kamerama”, izjavio je za RTL. “Toliko mi je srce puno da ti ja to ne mogu opisati. Sretan, zadovoljan, veliko srce, srce k’o kuća”, rekao je Alan i zaplesao na pjesmu “Afrika”, Dine Dvornika.

Kandidatkinja sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’, Danijela Pupovac, istaknula je već ranije kako joj je ovaj show donio puno pozitivnih stvari unatoč tome što njezin odnos, s tadašnjim suprugom Alanom, nije bio idealan. U zavjetima je indirektno rekla kako se osjećala zbog suživota s njime, a završili su vrlo burno.

‘Nemaju srama ni obraza’

Gledatelji su također komentirali ovaj par na društvenim mrežama. “Ove njegove dijagnoze ne možeš poniziti. Takvi ne znaju za stres. Nemaju srama ni obraza, emocija, nikakvih moralnih prepreka. To se iz pepela diže. Pogotovo na van vole pokazati idilu. On se sada napunio zalihama na neko vrijeme”, glasio je jedan od komentara.

“Tipično ponašanje je kada se sebe uzdiže dok se druge omalovažava. Nesvjesno ponašanje davanje si važnosti “biti na TV” bez obzira na izgovoreno opet potvrđuje sve teze i mišljenje koje je gledateljstvo uvidjelo prilikom njegovog ponašanja, a vjerujem da može potvrditi i struka”, “Svaka čast, izložen pritiscima, svaku riječ vagali, nabijali na nos i što treba i ne, ali opet je ostao pribran, pozitivan i veseo. Čovjek je dobar za šou, produkciji svaka čast na odabiru”, komentiralo se.

Ljubiša Samardžić vodio dva života, usporila ga tragedija: ‘Mislio sam kako neću izdržati’




“A jadan čovjek, potpuno nesvjestan svoje nesvijesti. Obraz – džon! Glava – propuh! Kultura – sjedi nula! RTL, znam da su vam ovakvi nužni za gledanost, ali razmislite malo dugoročnije – ovo gledaju i djeca i ovakvi im postaju idoli. I onda se čudite zašto su nam djeca takva – mangupi (televizija) vam kvare dijete”, napisao je jedan korisnik.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.