Foto: Instagram

Gledatelje uvrijedila ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska: ‘Katastrofa za jednu televiziju’

Autor: I.D.

Dan grada Zagreba obilježava se 31. svibnja, na dan kada se slavi blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata. Sadašnji datum Dana grada proglašen je 1999. godine, a odnosi se na Dan Majke Božje od Kamenitih vrata koja je, na temelju višestoljetne tradicije, proglašena zaštitnicom Zagreba 1991. godine.

Slika Majke Božje od Kamenitih vrata potječe iz 16. stoljeća, a nalazi se u kapeli Kamenitih vrata. Sve je ovaj petak u Zagrebu u znaku dana grada pa su tako i u popularnu emisiju “Dobro jutro, Hrvatska” voditelj otvorili čestitkom povodom dana grada.

“Dobro vam jutro žele Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić. Zasad kišni petak, ali brojnim događanjima #Zagreb slavi svoj dan, pa svim Zagrepčankama, Zagrepčanima i onima koji vole naš glavni grad čestitamo Dan grada Zagreba uz Šenoine stihove: Povrh starog Griča brda. Kao junak lijep i mlad, Smjele glave, čela tvrda, Slavni stoji Zagreb-grad…”, poručili su iz emisije putem društvenih mreža.

‘Zar u RH nitko ne zna pjevati osim Dalmatinaca’

No u komentarima na društvenim mrežama neki gledatelji, vjerojatno Zagrepčani, nisu bili zadovoljni načinom i entuzijazmom kojim se je u emisiji tretirao Dan grada Zagreba. “Kakvo maestralno čitanje, prestrašno. Tek toliko da se nešto priča, ni emocije, ni boje ni važnosti današnjeg dana, katastrofa za jednu televiziju i za voditelja koji si to dozvoli”, bio je jedan od komentara.

Drugima je pak sporan bio glazbeni izbor na Dan grada Zagreba. “Ovaj dio spota “samo da si tu” baš vam nije trebao u Dobro jutro Hrvatska, poštujem sve, ali sve ima svoje granice L. P. Uzalud vam #ništa mi neće ovaj petak pokvariti. Vi ste uspjeli”, “Zar u RH nitko ne zna pjevati osim Dalmatinaca. Bljuje mi se svako jutro na te dalmatinske pjesme”, prigovarali su neki.

Voditelji, osobito Doris, ipak su omiljeni među gledateljima bez obzira na poneke zamjerke nekih gledatelja pa se redovito u komentarima nižu poruke podrške. Tako je bilo i u petak unatoč prigovorima zbog najave Dana grada Zagreba.




Srpski pjevač iznenadio pričom: ‘Tjerali nas da vršimo nuždu na uniformu i psujemo Tita’

“I vama želim dobro jutro. Jako je lijepo kod vas u emisiji Dobro jutro Hrvatska na Hrt 1. Puno pozdravite tetu Maju Ciglenečki, Zlatu Muck Sušec, Ivanu Vilović i Doris Pinčić i voditelja Davora Meštrović, Mirka Fodor, Ognjena Golubić, Vicka Dragojević i Krešu Volarević. Sretan vam dan grada Zagreba. Lijepo mi uživajte”, “Dobro jutro dragi moji od srca želim vam”, nizale su se lijepe poruke voditeljima.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.