Foto: Instagram

Gibonni otkrio što radi supruzi Sanji iza leđa, ne može si pomoći

Autor: T.Š.

Pjevač Zlatan Stipišić Gibonni, svoju glazbenu karijeru započeo je prije 39 godina u sastavu “Osmi putnik”, čiji je i jedan od osnivača. Publiku je osvojio svojim brojnim hitovima, no usprkos ogromnoj popularnosti, privatni život uspio je zadržati dalje od očiju javnosti.

Posebno je iznenadio svoje fanove kada je odlučio prekršiti to pravilo privatnosti i progovoriti o svojoj djeci i supruzi.

Gibonni je u braku sa suprugom Sanjom koju poznaje od svoje desete godine, a zajedno imaju troje djece, kćer Tanju i dvojicu sinova, starijeg Randa i mlađeg Lorenza. Na svo troje glazbenik je izrazito ponosan. Otkrio je kako je kći Tanja dizajner, Rando je završio za dizajnera zvuka, a najmlađi Lorenzo mu je posebna radost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Una, due, tre (@unaduetreshow)




 Iza leđa supruge Sanje

“Najmlađi sin je košarkaš. Ja govorim, najviše se nekako nadam sa ovim zadnjim malim, da se desi jedan Stipišić koji neće živjeti od dojma, nego ono – je li ušlo u koš ili nije”, našalio se u razgovoru za “Una, due, tre” Une TV.

Kada je u pitanju supruga, Gibonni je tada kroz smijeh otkrio što joj čini ‘iza leđa’. “Moja Sanja doma zdravo kuha, onda ja njoj volim otići iza leđa na ćevape ili nešto ukusno, a ne zdravo”, smijao se od srca dok je otkrivao simpatičnu tajnu.

Glazbenik je otkrio i da ga smeta kada netko kaže da bi, kada bi mogao proživjeti život iznova, proživio sve isto. “Pa možda zato što si glup. Kako bi sve isto! Valjda si nešto naučio”, komentirao je Gibonni i otkrio kako bi on bio strpljiviji i manje žurio. “Ne grlom u jagode, nego grlom u uspjeh”, pojasnio je.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatan Stipišić Gibonni (@gibonniofficial)

Inače, glazbenik je jedan od rijetkih koji donedavno nije imao profil na Instagramu, jer smatra da je nemoguće zamijeniti virtualne odnose s onima pravima, kako u privatnom životu, tako i poslovnom, u što uključuje i glazbu. Osobno kaže, ne vidi neku prednost od društvenih mreža, no kako mu je pojasnio sin, svoj Instagram profil vidi kao mjesto gdje bi mogao ispričati neke priče o stvarima koje ga se nitko nije sjetio pitati.

Gibonni ostao u braku 20 godina, imao više razloga: ‘Ja sam Dalmatinac, ako me razumijete’

“Kad se sve to pojavilo, mislio sam da će to trajati šest mjeseci, da će ljudi doći pameti, ali izgleda da sam precijenio budućnost. Nikada mi nije bilo jasno zašto od pršuta praviti parizer, od pravih odnosa napraviti odnos koji je virtualan”, izjavio je, između ostalog, popularni glazbenik.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.