Foto: Instagram

Gabriela iz Voicea otkrila kako ju je Zorica Kondža zaintrigirala: ‘Bila sam zaluđena’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Mlada pjevačica Gabriela Braičić već je dosta poznata javnosti. Prije četiri godine u Supertalentu je osvojila čuveni zlatni gumb, a sada plijeni pažnju sudjelovanjem u showu The Voice, gdje ju je pod svoje okrilje uzeo mentor Davor Gobac. Prošle godine ova 18-godišnjakinja imala je prilike nastupati u Omišu sa glazbenom divom, Zoricom Kondžom. To je bio i prvi put da su se upoznale, a Gabriela se sada za medije prisjetila kako je točno izgledao njihov prvi susret koji i dalje pamti.

“Nikada se nismo do tada srele, upoznale, pričale – niti uživo niti telefonski. Uvijek sam bila ‘zaluđena’ njome, njenim stasom i glasom. Znala sam da ćemo imat zajednički nastup, ali nisam mogla vjerovat da ću je upoznati”, izjavila je za 24 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gabriela Braičić (@gabrielabraicicofficial)

“Uvijek sam bila zaluđena”

A upravo joj je, kaže, Zorica bila poticaj da se prijavi na Voice. Nakon nastupa su sjedile iza pozornice, a Kondža joj je rekla da bi se trebala prijaviti i pobijediti. Na audiciji su joj se okrenula sva četiri člana žirija, a Gabriela je odabrala upravo Gopca.




“Krenula sam pjevati s tri godine. U prvom razredu osnovne škole, učiteljica je govorila ‘malu trebate poslati u glazbenu školu, ona se mora glazbeno educirati’. Prvi nastupi i natjecanja dogodila su se odmah nakon prvog razreda”, pojasnila je, čime je dokazala kako pjevanje ima u malom prstu.

Jacques Houdek o životu u malom mjestu: ‘Sin mi pohađa malu područnu školu s vrhunskom učiteljicom’




 

Podsjetimo, Gabriela je sa 14 godina nastupila u Supertalentu, a  njena izvedba toliko je impresionirala Janka Popovića Volarića da joj je stisnuo zlatni gumb. Ni Martina Tomčić nije ostala ravnodušna, rekavši joj kako se talent poput njenog “rađa jednom u tisuću godina”.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.