Foto: Instagram

Franka ulovila Vedrana u simpatičnoj nevolji: Pogledajte tko mu je otežao velik posao

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Bivši reprezentativac Vatrenih, Vedran Ćorluka, proteklog vikenda nije si dao mira. Umjesto da se odmara sa obitelji, on je odlučio zasukati rukave i primiti se posla, ali ne onog nogometnog.

Našao se, naime, usred maslinika na imanju svoje supruge, Franke Batelić, u blizini Labina.

“U srcu svih neizvjesnosti”

Franka je na svojem Instagram profilu objavila snimku na kojoj se vidi kako je branje maslina za njih obiteljski posao. Dok je Vedran pokušavao obrati jedno drvo, ruke su mu bile ipak malo zauzete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)




“Sada – u srcu svih neizvjesnosti u svijetu – zahvalna na ovim trenucima više nego ikada do sada,” napisala je Franka. Na snimci se vidi kako su Vedranu ruke bile pune ne maslina, već njihove kćeri Grete.

U masliniku se našao i pas

I dok se Vedran brinuo za Gretu, oko njih je trčkarao njihov sin Viktor. No branje maslina nije bilo rezervirano samo za ljudske članove obitelji, već se tamo našao i obiteljski ljubimac, pas Oskar.

OŽILJKE PREKRIVA ŠMINKOM! Kristini Mandarini nakon operacije ostale rupe, ali još nije gotova sa zahvatima: ‘Ovaj doktor je provjeren’




Iako rijetko dijeli obiteljske fotografije, Vedran je nedavno sa obožavateljima podijelio sliku malene Grete. “Posebna vrsta ljubavi,” napisao je u opisu fotografije koja je oduševila fanove.

Podsjetimo, pjevačica i bivši nogometaš u braku su pet godina, prije ćega su šest godina bili u vezi. Njihovu ljubav prvo je okrunio dolazak Viktora na svijet, a u studenom prošle godine rodila se i Greta.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.