Foto: Instagram

Franka i Vedran Ćorluka proživljavaju emotivne trenutke: ‘Veliki dan za našeg dečka, sretno’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Franka Batelić i proslavljeni bivši reprezentativac Vedran Ćorluka već dugo slove kao jedan od najljepših parova na domaćoj sceni. Osim što su u sretnom braku, ponosni su roditelji sina Viktora i kćeri Grete.

A upravo roditeljstvo im zadaje slatke muke, kako je otkrila Franka putem Instagrama. Naime, u svojoj priči otkrila je kako maleni Viktor kreće u vrtić.

‘Velik dan za našeg dečka’

“Veliki dan i za našeg velikog dečka,” napisala je Franka uz crno-bijelu Viktorovu fotografiju. Na njoj je on okrenut leđima kameri, te nosi ruksak sa stvarima za vrtić.

Foto: Instagram

Obilježila je još jedan važan događaj

Maleni Viktor je za svoj veliki dan obukao kratke hlače, majicu kratkih rukava, čarape kockastog uzorka i tenisice. Nakon te fotografije, Franka je objavila još jednu na kojoj sina drži za ruku na putu do vrtića.

“Sretno svoj dječici u novoj vrtićkoj avanturi! Mamama i tatama još više,” poručila je Franka uz novu fotografiju. A osim prvog dana vrtića, obitelj je obilježila i deveti rođendan svojeg ljubimca, psa Oskara koji pripada pasmini Shiba Inu.

Franka Batelić je postala plavuša, pohvalila se drastičnom promjenom: Mnoge se ne bi složile




Krajem srpnja ove godine, Franka se iznimno emotivnim riječima oprostila od arhitekta i influencera Marka Babića, koji je izgubio borbu sa sarkomom. “Sanjar i borac do samoga kraja. Mirno leti,” napisala je uz fotografiju njegove posvete njoj i obitelji.

Podsjetimo, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine, a pjevačica je nogometašu vjerna podrška na svim događanjima. Kruna njihove ljubavi bio je Viktor, koji se rodio u siječnju 2020. godine. Dvije godine kasnije na svijet je stigla i druga prinova, malena Greta.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.