Foto: Instagram

Franka Batelić podijelila preslatke obiteljske fotografije: ‘Prvo ljeto’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Franka Batelić trenutke iz obiteljskog života i majčinstva rado dijeli putem društvenih mreža. Svojom novom aktivnosti na Instagramu nastavila je tu tradiciju, te podijelila detalje s odmora koji su mnoge zasigurno raznježili.

Putem Instagram priče objavila je kratku snimku i fotografiju djece, sina Viktora i kćeri Grete. “Prvo ljeto,” napisala je Franka u opisu fotografije na kojoj pored mora drži svoju malenu kćer.

Foto: Instagram

Podsjetimo, pjevačica je kćer rodila u studenom 2022. godine, a nedugo nakon poroda za domaće medije progovorila je o drugoj prinovi. “Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio,” izjavila je tada za Story.

Novopečeni brat Viktor svoju mamu i sestricu dočekao je ispred rodilišta i pozdravio buketom cvijeća u ruci, što je Franka također tada podijelila putem društvenih mreža. “Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem,” rekla je.

Foto: Instagram

Na ovoj preslatkoj fotografiji nedostajao je jedino Frankin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka. Franka i Vedran u braku su od 2018. godine, a upoznali su se 2012. godine na Zrću.

Svoju vezu potvrdili su pola godine kasnije na božićnom koncertu na kojem je Franka nastupala. Šest godina kasnije svoju vezu okrunili su bajkovitim vjenčanjem na imanju u Istri. Za glazbeni dio ceremonije bio je zadužen Tony Cetinski, a među uzvanicima se našao i Vedranov bivši kolega iz reprezentacije, Ivan Perišić.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.