Foto: Instagram/@frankaofficial_

Franka Batelić je postala plavuša, pohvalila se drastičnom promjenom: Mnoge se ne bi složile

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačicu Franku Batelić u posljednje vrijeme dosta smo viđali na malim ekranima, i to tijekom njenog sudjelovanja u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Tamo smo je navikli gledati u mnogim elegantnim izdanjima i sa savršenom frizurom – a ovoga puta Franka je pokazala drastičnu promjenu kose.

U pripremama za ljeto odlučila se za nježne, valovite uvojke i boju koja joj odlično pristaje. Inače tamnokosa Franka postala je plavuša, a njen izbor ove sezone je ‘caramel blonde‘. Franka se promjenom odlučila pohvaliti na svojem Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

U komentarima je Franka otkrila kako je u salon stigla sa: “Ne želim biti plavuša!” Čini se kako joj je njen frizer Zvonimir Franić svojim stručnim rukama promijenio mišljenje, a u komentarima se ‘oglasio’ jednostavnim emotikonom sa srcima.

Za njime su se poveli i mnogi drugi, koji su srcima i komentarima poput “Predivna”, “Sjajiš” i “Meni je super” izrazili svoje oduševljenje ovom promjenom.




Izgleda kako neki ipak imaju prigovore na ovaj odabir, točnije na činjenicu da se Franka sada naziva plavušom. Tako u jednom komentaru piše: “Vjeruj mi, mnogim mojim plavušama ovo je crno.”

Drugi se pak pitaju treba li pjevačica zadržati ovu boju karamele/meda ili dodati pokoji svjetliji pramen. Kako god bilo, izgleda da je Franka svojim odabirom pokrenula novi ljetni trend – boju meda i elegantne valovite uvojke.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.