Foto: Instagram

FRANKA BATELIĆ: ‘Jako me živcira medijska pažnja, poludjela bih da moram dijeliti neke stvari s javnosti’

Autor: Š. P.

Iako je inače itekako štedljiva na riječima kad je u pitanju njezin brak s nogometašem Vedranom Ćorlukom, pjevačica Franka Batelić je u intervjuu za RTL ipak je podijelila nekoliko dosad nepoznatih detalja. Prve tri godine braka, nazvala je, naime, totalnom ludnicom.

“Mislila sam da se nikad neću udati! Vjenčanje je nešto jako intimno i želiš to zadržati za sebe, trudili smo se to zadržati za sebe, imala sam super ljude koji su pomagali oko svega, na kraju se sve poklopilo (Svjetsko prvenstvo i Eurosong) i na kraju smo rekli: ‘ma šta ćeš…’, to je sada tako, moramo uživati u tome, probati ono što je najbitnije zadržati za sebe, a to što svi znaju kakva je bila svadba, ma nema veze”, rekla je Franka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

“Poludjela bih da moram dijeliti neke stvari s javnosti, pogotovo što se tiče mog sina, Vedrana i obitelji – to je nešto što volim držati za sebe, to je nešto naše. Što se tiče tri godine braka – korona, bila sam trudna – život ti se kompletno preokrene naglavačke. Prve tri godine su po tom pitanju bile totalno lude – i Vedran i ja smo se uz Viktora promijenili, on se sada vratio i sada napokon živimo obiteljski život kako treba, na jednoj adresi”, dodala je.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)




“Jako me živcira medijska pažnja i znatiželja, više me živcira nego što mi paše u životu inače”, priznala je Franka koja ovih dana uživa u novom uspjehu – pjesma “On” koju je snimila s pjevačicom Sarom Jo u pet dana na YouTubeu je pregledana više od 300 tisuća puta.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.