Foto: Instagram

Fitness trenerica šokirala snimkom iz teretane: ‘Nisam bio pripremljen za ovo’

Autor: F. P.

Odlazak u teretanu dio je svakodnevice gotovo svima koji žive zdravim životom. Ukoliko je netko uz to i popularan na društvenim mrežama, neupitno je kako će objaviti snimku sa treninga. Isto je nedavno učinila i fitness trenerica Maria Smirnova, koja je u objavi pokazala da se odvažila na nešto za što bi zaista rijetki bili dovoljno hrabri.

Maria je trenutno, naime, u devetom mjesecu trudnoće. No čak ju ni ‘trbuh do zuba’ ne sprječava u odlasku u teretanu, odakle se fanovima javila uz iznenađujuć video. Pokazala je kako joj sa leđa prilazi muškarac te ju pita dolazi li često ovdje, na što se Maria okreće i jasno pokazuje trudnički trbuh, koji sa leđa nije bio uopće primjetan.

“To je jedan način da ih se riješite”, napisala je trenerica u opisu snimke. Njena objava u kratkom roku postala je viralna, čemu u prilog govori i 3,2 milijuna pregleda. Osim muškarca u snimci, šokirani su bili i njeni vjerni pratitelji koji svoje iznenađenje nisu krili u brojnim komentarima ispod objave.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

‘I meni su to govorili, sad ih razumijem’

“Ništa na Zemlji me nije moglo pripremiti za ovo”, “Nikad ne bih pogodila”, “Da sam barem i ja tako izgledala sa leđa tijekom trudnoće”, “Zadivljena sam tvojom izdržljivošću”, “Ovo je stvarno bilo iznenađenje”, “I meni su uvijek govorili da ne izgledam trudno sa leđa… Sad ih tek razumijem”, “Ostala sam u potpunom šoku, nevjerojatno”, samo su neke od reakcija.

Bojana Gregorić pokazala svoju jednako poznatu majku: Njena prošlost krije nekoliko trauma




Objavljujući pod imenom Mashaspeaches, ovu trenericu samo na TikToku prati više od 760 tisuća ljudi. S njima uz savjete za vježbanje redovito dijeli i razne trenutke iz svog života, pa je nedavno pokazala usporedbu svog izgleda prije trudnoće i sada, kada očekuje blizance koji bi trebali stići na ljeto.

U jednoj objavi je pokazala i kako izgleda trening nogu dok je trudna 37 tjedana. Tada je otkrila kako joj je cilj na početku trudnoće bio odlaziti u teretanu do samog kraja, što joj je i uspjelo. Pokazujući vježbe koje mnogima u trudnoći ne bi pale na pamet, najavila je kako joj je to posljednja objava iz teretane prije rođenja blizanaca.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.