Foto: Instagram

Fešta u Kulmerovim dvorima: Najmlađi sin Ivice Todorića krstio dijete, ponosna teta otkrila dio raskoši

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Ivan Todorić, najmlađi sin Ivice Todorića, i njegova supruga Milica Todorić proteklog vikenda krstili su svoju najmlađu kćer Milu Victoriju koja je na svijet stigla u srpnju 2022. godine.

Kako to i obično čini, lijepe trenutke na društvenoj mreži podijelila je njegova sestra Iva, koja nije skrivala sreću.

Uzvanici su slavili u Kulmerovim dvorima, a za meni je bio zadužen poznati chef Tomislav Gretić koji je pripremio bogat meni.

Kako pišu 24 sata gosti su bila poslužena razna jela poput torchona od guščje jetre, pečenih smokvi, junećeg tartara s vlascem, briochea, pečene cikle, kreme od krumpira i brancina, a navodno je slavljenička torta bila poprilično raskošna i na dva kata.

Foto: Instagram

Uređenje je bilo raskošno, a prevladalo je bijelo cvijeće s puno zelenila, dok se za dobru atmosferu pobrinuo bend.

Ivan i Milica imaju još trogodišnju kćer Ariju i šestogodišnjeg sina Vida. Par se upoznao još 2009. godine u New Yorku i tijekom ovih 13 godina veze jednom su imali kraći prekid te su se ubrzo pomirili.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.