Foto: Instagram

Evo zašto je suprug Dragane Mirković upao u bečki dvorac: ‘Molio ju je da odustane’

Autor: Dnevno,hr/F. P.

Čitava regija i dalje bruji o razvodu srpske pjevačice Dragane Mirković. Krajem ožujka iznenadila je javnost potvrdom kako je pukla ljubav između nje i biznismena Tonija Bijelića, s kojim je bila 24 godine. Zajedno su dobili i dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka, koji trenutno žive s majkom u dvorcu Ebenfurth u Beču.

Upravo ovaj dvorac posljednjih dana je u posebnom fokusu medija. Naime, Bijelić je u četvrtak 4. travnja na Instagramu objavio snimku kako usred noći autom ulazi u perivoj dvorca. Ovaj postupak sve je iznenadio, budući da tamo nije živio posljednje tri godine. Srpski mediji sada su se raspisali i o navodnom razlogu ovog ‘upada’.

Kako navodi Nova.rs, izvor blizak paru potvrdio je kako je Toni došao u dvorac s namjerom da se pomiri sa Draganom. Navodno je pjevačicu molio da povuče zahtjev za razvod, te je obećao da će se promijeniti i potruditi da se stvari vrate na staro. Međutim, folkerica mu je na molbu navodno uzvratila kako to ‘ne dolazi u obzir’.

Foto: Instagram

Zbog djece želi da ostanu u dobrim odnosima

Kako je dalje naveo izvor, Dragana je istaknula kako je suprugu godinama tolerirala razne stvari. Odluku stoga, čini se, ne planira mijenjati, no prema Toniju nema negativnih emocija. Budući da imaju dvoje djece, pjevačici je izgleda želja da sa uskoro bivšim suprugom ostane u što boljim odnosima.

Podsjetimo, Tonijeva snimka noćnog ulaska u dvorac izazvala je znatnu pažnju na Instagramu. Bijelić je na snimci čekao u vozilu dok su se vrata ulaska u perivoj polako otvarala, a kao podlogu je postavio glazbu iz kultnog filma ‘Kum’. Sve je tim više neočekivano što poduzetnik posljednjih šest mjeseci dvorac nije uopće posjetio.

Poznata hrvatska glumica progovorila o Mataniću: ‘Vrlo proračunato je pikirao žrtve’




Dragana i Toni slovili su kao jedan od stabilnijih parova na regionalnoj sceni. Srpski mediji nedavno su se raspisali o Bijeliću i njegovoj navodnoj aferi sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Prema napisima par je i živio zajedno, no njegova odvjetnica navode je ubrzo demantirala.

“Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave”, poručila je odvjetnica Gabriela Banić.




Autor:Dnevno,hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.