Foto: Damjan Tadic/CROPIX

Evo koga je Vedran Ćorluka ljubio prije Franke: Za ovu manekenku svi su se otimali

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Riječanka Vedrana Linardić prije 10-ak godina žarila je i palila modnom scenom. Osim što je slovila kao jedna od najseksi Hrvatica, za nju su se gotovo otimali svi domaći dizajneri. Ona se pak nakon nekog vremena odlučila napraviti zaokret i zaposliti se u vrtiću.

Iako se već dulje vrijeme nije pojavljivala u javnosti, mnogi ju i dalje pamte. Svojedobno je privlačila znatnu pozornost svojom ljubavnom vezom sa nogometašem Vedranom Ćorlukom. O tome nije često govorila, a poznato je kako su skupa bili 2011. godine.

“Ja dosta onako čuvam svoju intimu za sebe. Ne volim govoriti ukoliko nije riječ o nečem ozbiljnom kao što su vjenčanje ili tako nešto. Po tom pitanju sam dosta zatvorena, ali znat ćete kada bude nešto, sigurno ćete me uloviti već negdje. Smatram da svako razdoblje nosi nešto svoje”, izjavila je jednom prilikom.

Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX

“Kad si sam, trebaš raditi na sebi”

“Kad si sam, trebaš raditi na sebi, kad si u vezi, onda bi trebalo poticati jedno drugo da budete bolja verzija sebe. Tako da i kada sam solo i kada sam u vezi, mogu reći da sam sretna i to je ono što je najvažnije” nadodala je Vedrana, koja danas živi mirnim životom.

Poznata glumica zbog teške bolesti prodaje imovinu: ‘Spremna sam na najgore’

Ako joj se pruži prilika, i danas zna odraditi neki modeling posao. Trenutno živi u Rijeci, a povremeno se vrati u Zagreb radi uspomena koje je vežu za grad. Jednom prilikom je otkrila kako bi voljela upisati tečaj pilatesa, ali se i okušati u showu kao što je Ples sa zvijezdama.




“Svakako sam zainteresirana za probati tako nešto Dosta volim i pratim sport, tako da baš sada planiramo pokrenuti podcast gdje bi radila intervjue s raznim sportskim imenima. To bi bilo u suradnji s riječkim kanalom Ri gdje bi i prijateljica i ja bile u ulozi voditeljice”, priznala je.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.