Foto: Instagram

Europljani hvale Albininu pjesmu: ‘Ovo nisam očekivao od Hrvatske. Najbolji nastup od 1999. godine’

Autor: Dnevno.hr

U Rotterdamu 22. svibnja Hrvatsku će predstavljati 22-godišnja Albina Grčić s pjesmom “Tick-Tock”, koja je osvojila publiku, ali i žiri.

Albinin nastup na Dori u Opatiji objavljen je na službenom YouTube kanalu Eurovizije, a od sinoć je pregledan 43 tisuće puta te je na drugom mjestu u trendingu u Hrvatskoj. Izgleda kak  se stranim obožavateljima natjecanja sviđa hrvatska predstavnica i predviđaju joj dobar plasman u Nizozemskoj.

“Ne sjećam se kad je Hrvatska zadnji put poslala ovakvu pjesmu, poštujem promjenu tempa. Sviđa mi se pjesma, vrlo dopadljiva. Nekako mi već zapinje u glavi. Hrvatski je dio također lijep dodatak”, stoji u jednom komentaru.

“Nisam ovo očekivao od Hrvatske, ali neću lagati – jako mi se sviđa”, stoji u drugom komentaru.

“Hrvatska napokon šalje brzu pjesmu nakon godina balada koje su pobjeđivale. Neka Eurosong 2021. bude radostan. Idemo”, “Hrvatska se vraća u igru”, “Najbolji nastup od 1999. godine”, dodaju.

Stranim obožavateljima Eurosonga posebno se svidio dio na hrvatskom jeziku koji je Albina otpjevala pred kraj.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)




“Ovisna sam o ovom dijelu na hrvatskom, idu bodovi”, “Možemo li razgovarati o tome da prošire ovaj dio na hrvatskom?”, “Ovaj refren na hrvatskom je najbolji dio pjesme, držite se ovog”, samo su neki od komentara ispod pjesme na kanalu Eurovizije.

Koliko je Albina ‘zaludila’ obožavatelje govori i činjenica da je nastup komentiran gotovo 1000 puta u nekoliko sati.

Podsjetimo, Mladoj pjevačici skladbu je napisao jedan od najpoznatijih hrvatskih skladatelja, aranžera i glazbenih producenta Branimir Mihaljević, a tekst 19-godišnji Max Cinnamon, kojem je otac iz Velike Britanije, a majka iz Karlovca.

Kako bi Albina zablistala uz sebe imala je vrhunski tim. Naime, šminkao ju je Karlo Rusan koji inače šminka Maju Šuput Tatarinovdok joj je frizuru radio Zvonimir Franić, bratić Franke Batelić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Koreografiju joj je pripremila Helena Janjušević koju je javnost imala priliku upoznati u showu “Ples sa zvijezdama” te koja pleše za brojne regionalne zvijezde kao što su Dino Merlin i Severina, a među Albininim plesačima našao se i youtuber Luciano Plazibat.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.