Foto: Damir Krajac / Jakov Prkic CROPIX

Epilog drame između Tošićeve bivše i naše megazvijezde: ‘Od tisuću Severina budi Karleuša’

Autor: G.B.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša već danima ne prestaje prozivati hrvatsku megazvijezdu Severinu niti joj slati indirektne ili direktne poruke putem društvenih mreža. Podsjetimo, nakon što je naša pjevačica poslala Karleuši prepisku s njenim suprugom Duškom Tošićem, u kojoj on pokušava flertati s njom putem poruka. Jelena je u ponedjeljak ujutro gostujući u “Ćirilici” rekla da je jednom prošla pored Severine, ali da je nije prepoznala.

Sada se Karleuša ponovno oglasila i na svojim društvenim mrežama podijelila pjesmu “Muškarac koji mrzi žene” uz riječi: “Od hiljadu Severina budi Karleuša”.

Nedavno se o svemu oglasio i sam Tošić. Prema njegovim riječima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažira Severinu da im zapjeva na zabavi: “Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu i povodom toga sam želio organizirati zabavu, a moji prijatelji su mi putem WhatsAppa predložili da pozovem Severinu. Eto, to je razlog mog kontakta”, rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Foto: Ranko Suvar/ Pedja Milosavljevic CROPIX

Sve je započelo nakon Severinine izjave o Srebrnici

Podsjetimo, rat između Severine i Karleuše počeo je nakon što je JK javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, koje je hrvatska pjevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu. U njemu splitska pjevačica navodi kako je riječ o genocidu i da bi Srbija trebala platiti odštetu, a kako je Karleušu očito razbjesnila UN-ova rezolucija, iskopala je ovo Severinino staro gostovanje na televiziji i stavila na Facebook.

“Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi riječ zločin ili riječ genocid? Zašto se ti baviš presuđivanjem, što je bilo i s pojašnjavanjem?! Ako je samo do para i odštete(?!) koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? Da li se naplaćuje na tonu mesa ili na broj ljudi? Koliko košta na primjer milijun života? Koliko za milijun Srba i da li hoćete popust jer je bilo i Židova? Romi gratis? Tražite li popust na količinu i utrošeni trud jer baš je bilo potrebno mnogo volje i truda da se postigne ta cifra u samo jednom logoru!”, bijesno se međuostalim očitovala Karleuša koristeći u najmanju ruku povijesno upitne brojke.

Glumila je legendarnu babu Ikaču, a Tito ju je toliko volio da ju je na dvor zvao preko 20 puta




“Za genocid se krivi čitav narod. Tko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne spominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botox. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. vijeku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću nositi, ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime nitko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze! P. S. A i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig, ako se ta historijski nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko ‘pametna‘.”, iznjela je ne baš shvatljivim slijedom misli Karleuša. Severina na prvu nije komenirala njezin ispad, no onda je uzvratila, barem tako tvrdi sama Karleuša.

“Velika muka natjera čovjeka na tugu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad.”, objavila je screenshoot navodne Severinine reakcije srpska pjevačica.




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.