Foto: Instagram

EMOTIVAN RASTANAK: Franka teška srca morala reći: ‘Zbogom’!

Autor: I.G.

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 29-godišnja Franka Batelić prije nekoliko dana održala je koncert u Umagu kojim je ujedno zaokružila i svoju avanturu u Istri. Naime, s obzirom na to da se ljeto bliži kraju, polako su se i svi oni s mjestom prebivališta u Zagrebu počeli vraćati u metropolu, a jedna od njih je Franka koja se teškog srca oprašta od rodnog kraja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Na svom Instagram profilu pjevačica je podijelila fotografiju svoja dva voljena muškarca – supruga, umirovljenog nogometaša Vedrana Ćorluke i jednoipolgodišnjeg sinčića Viktora kako koračaju ulicama njezinog djetinjstva. ˝Pozdrav Istri nakon dva mjeseca˝, poručila je Franka i tako dala do znanja kako se obitelj vraća u Zagreb.

Foto: Instagram

Inače, o obiteljskom gnijezdu na Britanskom trgu u Zagrebu gdje dvojac živi sa svojim mezimcem, u medijima se pisalo u više navrata. Tako se navodilo kako se vila vrijedna 15 milijuna kuna proteže na tri etaže, ima podzemnu garažu za tri automobila, kao i vanjsko parkiralište, a prostire se na 1553 četvorna metra.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.