Foto: Sasa Buric /CROPIX

Ella otkrila posljedice razvoda: Zabranjeno joj je nešto što je redovito radila

Autor: F. P.

I dalje se priča o sagi razvoda influencerice Elle Dvornik i britanskog biznismena Charlesa Pearcea. Sve je započelo potvrdom da je pukla ljubav u kolovozu prošle godine, a od tada ovi uskoro bivši supružnici nikako ne izlaze iz fokusa javnosti diljem regije.

Nakon objave o razvodu, gotovo svakodnevno se nastavljaju javna ‘prepucavanja’ među uskoro bivšim supružnicima. Također i dalje traje brakorazvodna parnica, tim više zakomplicirana što su oboje podnijeli nekolicinu međusobnih optužbi koje se sada razrješavaju.

Ella je osobito aktivna na društvenim mrežama, putem kojih redovno dijeli trenutke iz privatnog života. Međutim, posljednjih tjedana uočljivo izostaje jedan detalj koji inače nije skrivala, a koji su fanovi odmah primijetili te su je pitali o čemu se radi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




Riječi aludiraju da joj nije dopušteno

“Gdje su curice i zašto ih više ne snimaš? Da li žive s tobom ili?”, stoji u komentaru pratiteljice. “Ne smijem, sestro”, odgovorila joj je na to Ella, aludirajući na dosta zamršenu prirodu razvoda zbog koje joj je, izgleda, zabranjeno dijeliti svoje kćeri na mrežama.

Tetovažom htio odati počast Ribljoj Čorbi, a sad mu se svi rugaju: ‘Ovo je zločin’




Podsjetimo, Ella i Charles su tijekom četverogodišnjeg braka dobili kćeri Balie Dee i Lumi Wren. Zanimljivo je da je i Charles sa svog profila maknuo objave u kojima su se pojavljivale djevojčice, dok se Ella nekad i fotografira u njihovom društvu no lica im više ne pokazuje.

Jedan od glavnih detalja razvodne parnice je kuća u istarskim Balama, gdje su zajedno živjeli tijekom braka. U papirima je Ella jedina vlasnica, no Charles ju je nedavno tužio zbog pravilne raspodjele imovine, smatrajući da mu pripada dio njihovog nekadašnjeg zajedničkog doma.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.