Foto: Instagram

Ella Dvornik zavapila za pomoć pa pozvala policiju: ‘Ulovili su me kako ležim ispod kombija’

Autor: I.D.

Popularna influenserica Ella Dvornik nedavno je promijenila adresu i preselila se u novi dio Zagreba. Na društvenim mrežama dijeli kako se i u Novom Zagrebu zabavlja te joj nije dosadno. U posljednjoj objavi zatražila je pomoć svojih pratitelja zbog neugodnosti s kojom se suočila.

“Ekipa jel mi može netko dat savjet. U Sigetu se nalazim, mačka je nekome ušla u haubu i ne može van. Kog’ se zove u ovim situacijama, meni se čini da je tu već dosta dugo”, napisala je pa upitala fanove što da radi. Ella je nešto kasnije otkrila kako je situaciju riješila uz pomoć zagrebačkih plavaca.

U objavi je napisala kako je na teren stigla policija dok je ona je u međuvremenu pokušala dozvati mačku paštetom. “Dobre vijesti, došli su policajci nakon ovog dosta brza reakcija baš divno od njih nadam se da će uspjeti nešto. Naravno – ulovili su me kako ležim ispod kombija”, napisala je Dvornik.

Foto: Instagram

Otkad je u procesu razvoda, Ella otkrila što ne smije

Domaća influencerica, 33-godišnja Ella, od kolovoza prošle godine prolazi kroz proces razvoda od svog supruga, 13 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea. Javnost tako posljednjih mjeseci prati njihova viđanja na općinskom sudu, kao i sve češća prepucavanja, direktna i indirektna, na društvenim mrežama.

Ellini pratitelji su u posljednje vrijeme primijetili još jednu stvar pa su influencericu pitali: “Gdje su curice i zašto ih više ne snimaš? Je li žive s tobom ili?”. Elli nije trebalo dugo pa je pratiteljici kratko odgovorila s “ne smijem sestro” aludirajući na to kako joj je, zbog trenutne situacije glede razvoda od Britanca, zabranjeno objavljivati kćeri na društvenim mrežama.

Inače, ni kod Charlesa se više ne mogu pronaći objave na kojima su bile djevojčice, a Ella je do sad u nekoliko navrata znala podijeliti fotografije iz kojih bude vidljivo da je u društvu kćeri, ali djevojčicama više ne pokazuje lica. Podsjećamo, Ella je prije koji mjesec putem Instagrama progovorila o razvodu.

Duška Lokina priveli na aerodromu, razlog policije je bizaran: Moglo ga koštati zatvora




“Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice ‘iz izvora’ i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi”, poručila je tada.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.