Foto: Facebook/Kod nas doma

Ella Dvornik se požalila na novi problem pa apelirala: ‘Pomozite ako znate nešto’

Autor: F. P.

Reklo bi se da već i vrapci na grani znaju za ime Elle Dvornik. Ova influencerica dospjela je u poseban fokus prošle godine zbog bračnog kraha sa Charlesom Pearceom, s kojim prolazi kroz brakorazvodnu parnicu. I dok sudske muke i dalje traju, Ella vodi osobito aktivan život na društvenim mrežama gdje se redovno obraća fanovima.

Ovog puta to je ponovno učinila, ali uz posebnu molbu. Kako je otkrila, već neko vrijeme ide u teretanu zbog čega se našla u osobito zanimljivom problemu. Pojasnila je kako su joj uslijed treninga ojačala bedra a struk se smanjio, zbog čega ima problema s pronalaskom odgovarajućih traperica.

“Ne mogu naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Ako netko zna da li postoje neke traperice da ih možeš navući preko noge i gu*ice a da kad zakopčaš budu uske, neka mi javi jer doslovno ne mogu nijedne svoje traperice više obući”, požalila se, zatraživši savjet svojih vjernih fanova.

Foto: Instagram

Napravila i tjelesnu usporedbu

Opisala je i svoj režim treninga, koji je prije bio drugačiji. Otkrila je da jako slabo podnosi kardio vježbe te da se više fokusira na ramena, trbuh i noge. Zatim je napravila i tjelesnu usporedbu, u kojoj se jasno vidi promjena kao rezultat treninga. Od fanova je već dobila savjet gdje kupiti traperice, koji je također podijelila s fanovima.

Ranije se ova influencerica požalila i na neobične snove, koji su rezultat viroze s kojom se već nekoliko dana bori. “Doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i dokad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo”, istaknula je.

Jesu li Superstar i Supertalent televizijski sumrak društva? Ismijavanje postaje predmet zabave




Podsjetimo, Ella je u kolovozu prošle godine obznanila razvod od britanskog biznismena. Sa Charlesom je tijekom braka dobila kćeri Balie Dee i Lumi Wren, a trenutno se supružnici spore oko imovine. Charles je tražio svoju polovicu kuće u istarskim Balama što je nedavno i dobio, no uz to mora plaćati i pola kredita jer je na kući hipoteka.

Čini se kako istarska nekretnina nije samo Elli i Charlesu zadavala probleme. I njen bivši vlasnik našao se u gotovo identičnoj situaciji, te je sa suprugom zbog kuće završio na sudu u svibnju 2020. godine. Spor je završen nagodbom u kojoj je kuća pravilno raspoređena, no iz navedenog se čini kako zdanje zaista ne donosi sreću.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.