Foto: Instagram

Ella Dvornik otkrila intrigantne detalje vezane za svoj posao: ‘Neke stvari nikad neću objaviti’

Autor: I.D.

Zagrebački Z CENTAR bio je domaćin prve konferencije “INFLU-FEED 2024”, u organizaciji Motus Medije i i Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, HTZ-a, Veleučilišta Bernays i Logobox.agency kao partnera.

Program INFLU FEED konferencije okupio je brojna poznata imena domaće javne scene,a među njima je bila i i Ella Dvornik. Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica gostovala je na panelu “INFLU FEED – svijet koji ima moć” na kojemu je, između ostalog, otkrila i neke nepoznate detalje vezane za svoj posao.

Osim što Ella društvene mreže nikada nije smatrala moćnima, ispričala je kako se i danas sjeća ponude koju je sa zadovoljstvom odbila, iako pretpostavlja da bi je mnogi prihvatili bez razmišljanja. “Neke tvrtke su nudile odlične novce, ali nisam htjela s njima raditi. Tako sam nakon jedne ponude koju mi je stigla na mail (op.a. lihvari) zamolila kolegicu da im ponudi “stvarno bolesnu cijenu” kako bi odustali od želje za suradnjom, ali oni su čak i na to pristali”, nastavila je influencerica koja u konačnici, bez obzira na visoku ponudu, nije dogovorila tu suradnju.

‘Ja čekam komentare koje još nisam čula’

“Sadržaj koji ja objavljujem je humorističan i trudim se ne pričati o stvarima koje ne razumijem, ali jednako tako znam i mnoge stvari koje neću nikada objaviti, bez obzira na cijenu”, započela je Ella. “Ima čak i nekih ambasada koje često zovu influencere kada se dogodi nešto što je njima u interesu kako bi promovirali svoju stranu priče, jer, naravno, postoje dvije strane svakog kolača”, rekla je ova 33-godišnja uspješna influencerica pred ispunjenom dvoranom kina zagrebačkog Z centra.

Također, Ella se osvrnula i na hejtere. “Uvijek čekam neki novi komentar koji još nisam čula. Kada je krenula priča razvoda događalo se stvarno svašta, ali sam shvatila da je uvijek dobro okrenuti priču na zezanciju. Zanimljivo, nitko od hejtera mi još nije prišao i rekao mi u lice što misli. Zato sam ok dok god me ne krenu gađati rajčicama po cesti”, poručila je.

Inače, osim Elle, na panelu koji je moderirala Nevena Rendeli Vejzović svoja iskustva života influencerica ispričale su i Nika Ilčić, Lucija Lugomer, Maja Jalšovec, a pridružila im se i Lucijana Natalija Jerković iz Hrvatske turističke zajednice.




Ella Dvornik zavapila za pomoć pa pozvala policiju: ‘Ulovili su me kako ležim ispod kombija’

Također, Ella se osvrnula i na hejtere. “Ja uvijek čekam novi komentar koji još nisam čula. Kad je krenuo razvod, onda je krenulo svašta. Shvatila sam da je uvijek dobro okrenuti na zezanciju. Nitko mi još u facu nije došao reći. Dok me ne krenu gađati rajčicama po cesti, onda je ok”, poručila je.




Inače, osim Elle, na spomenutom panelu pričale su i Nika Ilčić, Lucija Lugomer, Maja Jalšovec i Lucijana Natalija Jerković iz Hrvatske turističke agencije.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.