Foto: Goran Sebelic/CROPIX

Ella Dvornik odgađa napraviti konačan potez da bude službeno odvojena od Charlesa

Autor: I.D.

Domaća influencerica Ella Dvornik pod povećalom je javnosti zbog razvoda braka od britanskog poduzetnika Charlesa Pearca. Naime, primijetili smo da Ella na svome Instagram profilu još nije maknula suprugovo prezime. Inače, prošlog ljeta Ella je objavila da se razvodi od supruga Charlesa, poznato je da se par sada spori zbog kuće u Istri.

Kako je pisao 24sata da je Charles Pearce sada presudom dobio polovicu te kuće u Balama, kao i pola kredita za otplaćivanje jer je na kući hipoteka za kredit od 252.000 eura. On se sredinom svibnja upisao kao suvlasnik kuće, a do tada je Ella bila jedina vlasnica. Par je zajedno bio 10 godina, a vjenčali su se 2019. Imaju dvije kćeri.

Kuću u Istri su uređivali zajedno, a nakon što je Ella sve češće boravila u Zagrebu, a Charles u Istri, počela su šuškanja o kraju njihovog braka. Ella je nedavno objavila i da se preselila u novi stan u Zagrebu. Podsjetimo, nedavno se Ella pohvalila da se povrgnula tretmanu mršavljenja.

Foto: Instagram

Pohvalila se novim tretmanom

Coolsculpting, poznat kao tretman ‘smrzavanja sala’, svoju je popularnost stekao i u Hrvatskoj, a na njega su se primjerice odlučili Ella Dvornik i njena majka Danijela Dvornik, Lana Klingor Mihić, ali i Tarik Filipović. Prije više od tri godine, kada se podvrgnula ovom zahvatu, Ella je cijeli postupak podijelila sa svojim pratiteljima, kao i rezultate istog.

U videu kojeg je tada objavila na YouTubeu je objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, odnosno krajem 2020. godine, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama Danijela s istim tretmanom imala odlične rezultate.

Kazala je tada kako tretman je skup ali je tvrdila i da djeluje te daje dobre rezultate. Dodala je tom prilikom i kako se tretman isplati jer uništava 27 posto masnoće koja se zaledi. Mnogi su se tada divili njenoj ‘isklesanoj’ figuri, a sada, tri godine kasnije, Ella je pratiteljima otkrila kako danas izgleda njena figura.

Hoće li se ovo svidjeti Thompsonu? Tiho Orlić smislio način kako podići domoljubni duh




“Ljudi moji, zimnica se skupljala i malo se vaš brat udebljao i to je apsolutno normalno i ne treba se toga sramiti. Naravno sve te stvari se mogu vrlo lako riješiti. Malo sam korigirala prehranu, izbacila sam u potpunosti alkohol i dala sam si pojačani trud u teretani “, navela je Ella u jednoj objavi na Instagramu, u kojoj je otkrila kako danas izgleda.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.