Foto: Marina Ribar/Ženska priča

Ella Dvornik o ocu: ‘Cijelo vrijeme mi je govorio da ne radim jednu stvar, i ja je sada radim’

Autor: Barbara Grgić

Influencerica Ella Dvornik zajedno je s glumicom Leonom Paraminski i voditeljem Duškom Ćurlićem bila gošća humanitarnog talk-showa “Ženska priča Marijane Perinić” koji se održao u zagrebačkom Saxu.

U svom gostovanju, Ella je progovorila o svom iskustvu djeteta poznate osobe.

Foto: Marina Ribar/Ženska priča

‘Tata mi je rekao – drogiraj se, pij, šta god oćeš radi, samo nemoj pušit cigarete’

Izjavila je da ju je osnažilo odrastanje uz Dinu Dvornika, bez obzira na loše komentare i iskustva.

Dodala je kako misli da djeci treba priuštiti privatnost i slobodu, bez obzira na profesiju roditelja.

“Voljela bih im utankati neke vrijednosti koje, nećete vjerovati, moj tata je meni utankao. Meni je tata rekao – drogiraj se, pij, šta god oćeš radi, samo nemoj pušit cigarete. Jedino što ja sad radim je – pušim cigarete”, rekla je.

Ella je, između ostalog, otkrila da je uvijek mislila da će biti mama sinova. “Sada, nakon dvije kćeri, ne mogu zamisliti da sam majka dječaka”, rekla je. Duško Ćurlić nadovezao se na Ellu i otkrio da se često susretao s upitima “priželjkuje li sina”. “To mi je izrazito smetalo”, rekao je.




Ella Dvornik o kritikama: ‘Ja ne bih nikad došla Thompsonu i napisala…’

U nastavku druženja, djevojke su govorile o porodu.




Ella je svoju prvu kćer rodila u svojim dvadesetima, dok je Leona rodila u 42. godini te su i jedna i druga istaknule prednosti i nedostatke svojih situacija.

Dvornikova je dodala da joj je u tom periodu trebalo vremena da prihvati činjenicu da će postati majka. Paraminski je, s druge strane istaknula kako je bila mentalno spremna na roditeljstvo, no otkrila je da ju je porod fizički dosta iscrpio.

Ella Dvornik o kritikama: ‘Ja ne bih nikad došla Thompsonu i napisala…’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.