Foto: Facebook

Ekipa iz Dobro jutro, Hrvatska zgrozila gledatelje snimkom: ‘To nije normalno’

Autor: I.D.

Voditelji i urednici emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pridružili su se trendu na društvenim mrežama i odlučili podijeliti svoje shvaćanje normalnosti. Ovo su njihova priznanja: “Dobar dan, ja sam Marijeta Radonić, sekretarica režije i normalno je da sam se, kao i danas, iznervirala po milijunti put.”

“Ja sam Maja Ciglenečki, vodim emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ i normalno je da sam svaki dan budna u 4 sata, normalno je da ne spavam tijekom dana. Normalno je da su mi obveze u rasporedu nagurane jedna na drugu i normalno je da jedva čekam večer kad ću leći i zaspati. I idući dan sve ispočetka. Normalno je”, rekla je voditeljica.

“Ja sam Larisa Banek, izvršna urednica redakcije ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Normalno je da me zovu 0-24″, otkrila je. “Ja sam Branimir Farkaš, vanjskopolitički komentator u ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Za novinara je normalno da prati vijesti u 1 ili pola 2 u noći da bi saznao kako je prošlo Trumpovo suđenje u Sjevernoj Americi u njihovoj vremenskoj zoni i onda dva, tri sata nakon toga 1′ do 8 dođe u studio i komentira to za sve gledatelje”, kazao je.

‘Normalno da radim na 1. maj’

“Ja sam Davor Meštrović, urednik i voditelj emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Normalno je da nakon emisije zastanem na trenutak i razmislim gdje sam bio, kamo idem i kojim putem ću poći”, našalio se voditelj. “Ja sam urednica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ i zadužena sam za društvene mreže. Normalno da me mrze kad ih dođem snimati u redakciju. Ja sam Ivana Štefelić. Normalno je da na praznik radimo, zovemo ljude, žicamo ih da nam dođu”, govorili su u videu.

“Ja sam novinarka, reporterka, urednica i voditeljica rubrike Magazin. Normalno da radim na 1. maj. Ja sam Ivana Vilović, urednica i voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ i naravno da sam poslije emisije gladna. Ja sam Zrinka Štimac, jedna od urednica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, normalno da radim onaj dan u tjednu kad je naš dan, kao što je danas srijeda, pa bio to i praznik”; nastavili su.

“Ja sam urednica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Normalno da se emisija radi 0-24. Normalno je da me urednik zove u 6 sati ili 5 sati ujutro i kaže da je zapeo u prometu ili se razbolio i ne može doći na emisiju pa onda je sasvim normalno da brzo nađemo zamjenu i uvijek u tome uspijemo”, otkrili su urednici i voditelji kakav je zapravo novinarski posao.




Najmlađa pobjednica Eurosonga zavarala svijet: Zbog ovoga su je htjeli diskvalificirati

Ta njihova priznanja zgrozila su gledatelje. “Dragi ljudi, nije normalno da ne spavate i jedete normalno i uredno. Nije normalno da ste dostupni poslu 24 sata dnevno. Nije normalno za vaše zdravlje. Radi se da bi se živjelo, a ne živi se da bi se radilo. Želim vam puno sreće, zdravlja, slobodnih trenutaka i normalnog sna”, poručio je jedan gledatelj.




“Moj vam je savjet da napravite zaista normalan tempo za vas sve, radi vašeg zdravlja. To što ste rekli kad ostajete i koliko se mučite, to nije normalno. Niste doktori ili ljudi koji moraju dežurati, barem jedan sat pomaknute ili nek počinje u 8h do 10:00 emisija ‘Dobro jutro’ i ćaos.. Neće propasti svijet ni stati… Sretno i čuvajte svoje zdravlje”, dodala je gledateljica. Bilo je i onih koji su komentirali da emisija ima puno urednika.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.