Foto: Instagram

Djelatnica Carine prošetala u kombinaciji od 7500 eura: Dobila je odmah otkaz

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Modni bloger Nikolas Karmu, koji na ulici zaustavlja prolaznike kako bi ih pitao detalje o njihovim modnim kombinacijama, naišao je na ukrajinsku carinsku službenicu Juliju Drigu, koja nije ni slutila kako će zbog razgovora s modnim blogerom ostati bez posla.

Naime, Nikolas je upitao Juliju što nosi na sebi, a ona je stala nabrajati brojne skupocjene komade koje je imala na sebi. Pojasnila je i kako je u tom trenutku na sebi nosila oko 7500 eura vrijednu robu, piše net.hr.

Driga je nosila dizajnerski šešir Ruslana Baginskog, torbicu Louisa Vuittona, Cartierov sat te da Hermesove cipele, otkrila je Driga iz ukrajinskoga grada Lavova. No, činjenica da je na sebi imala toliku količinu skupocjenih predmeta, a da radi kao carinska službenica, koja zasigurno nema plaću kojom si to sve može priuštiti, bila je dovoljna njenim nadređenima da joj se zahvale na suradnji nakon pogledane snimke, očito pod sumnjom načina na koji je došla do svega što je nabrojala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ніколас Карма (@nicolas_karma_official)




“Sat je kopija, a torba iz stare kolekcije”

Informaciju je ukrajinskim novinarima potvrdila carinska služba za odnose s javnošću, čiji su predstavnici naveli da je Driga radila kao državna inspektorica na poziciji odjela za skladišno knjigovodstvo, skladištenje i procjenu zaplijenjene imovine.

Driga je na tu dužnost stupila u kolovozu 2023. godine, a tamošnji su mediji otkrili i to da se razvela od supruga te da iza sebe ima jedno dijete. Premda je odbila dati izjavu za medije Driga je, navodno naknadno, istaknula da se pohvalila satom koji je zapravo kopija, a kako je torbu Louis Vuitton nabavila iz stare kolekcije.

Vlatka Pokos pozirala u skupocjenom ponču: Iako je iz kolekcije stare četiri godine, cijena je paprena




Njezini nadređeni zatražili su od Državne agencije za sprječavanje korupcije da provjere kako se obogatila, odnosno je li to učinila ne nezakonit način.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.