Foto: TikTok

Dragana Mirković plakala na koncertu zbog razvoda, širi se snimka: ‘Nije lako’

Autor: I.D.

Prije nego što je objavila vijest o svom razvodu od poduzetnika Tonija Bijelića, pjevačica Dragana Mirković (56) dala je naznake da nešto nije u redu. Na društvenoj mreži TikTok pojavila se snimka s njenog koncerta u Kragujevcu, na kojoj se vidi kako Dragana plače dok izvodi svoj hit ‘Jedini moj’.

U jednom trenutku čak je kleknula nasred pozornice dok su je obožavatelji snimali sa svih strana. “Dragana silno i istinski plače i jeca iz duše dok pjeva ‘Oprosti mi, dušo, za sve”, stoji u opisu videa.

“Samo naprijed, Gago, volimo te”, “Teško je kada netko baci u vodu 25 godina braka”, “Nije lako”, “Ti si naša diva”, glasili su samo neki od komentara ispod objave. Nakon 24 godine braka, Dragana i Toni odlučili su se razvesti.

@marija299

#draganamirkovic #emocija #ljubav #kragujevac

♬ original sound – Марија Живојиновић

Šuškalo se da njen suprug ima mlađu

Pjevačica je otkrila da je ljubav došla kraju još u ožujku. Iako nije spremna otkriti detalje razvoda, dala je naslutiti da nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija. Srpski mediji su se raspisali o navodnoj aferi Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, a njegova odvjetnica je te napise demantirala.




“Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom kako je neistinito iznijeto u predmetnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave”, poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

Severina izabrala ministra školstva, objavila zajedničke fotografije: ‘Država to ne financira’




Inače, Bijelić potječe iz sela Šimići u Bosni i Hercegovini i svoju karijeru najviše gradi u automobilskoj industriji. On je vlasnik tvornice pogona Maybach Coupea, također posjeduje salon za prodaju automobila, kao i građevinske firme te televiziju DM SAT. Televiziju, koja nosi inicijale imena i prezimena Dragane Mirković, osnovali su pjevačica i njen suprug 2005. godine u Požarevcu.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.