FOTO: YouTube

Dragana Mirković o nestaloj djevojčici iz Srbije, izbezumio je detalj: ‘Pozovite policiju’

Autor: I.D.

Nakon što je procurila snimka iz Beča na kojoj se, prema tvrdnjama, pojavljuje mala Danka Ilić, koja je već tjedan dana nestala u Srbiji i čiju potragu sada vodi i Interpol, folk zvijezda Dragana Mirković se oglasila i komentirala je ovaj težak slučaj.

Nedavni videozapis izazvao je veliku pažnju javnosti u cijeloj regiji, s obzirom na nestanak dvogodišnje djevojčice. To je prvi put da se u Srbiji aktivira sustav ”Pronađi me”. Snimka koju je jedan srpski državljanin iz Beča dostavio srpskoj policiji prikazuje dvije žene i djevojčicu za koju tvrde da bi mogla biti nestala Danka.

Brojne poznate osobe oglasile su se tim povodom, a među njima je i pjevačica Dragana Mirković, koja živi u dvorcu u Beču. Ona je na Instagramu podijelila fotografiju djevojčice te uputila poruku svima koji nešto znaju, da se jave policiji. “Molim sve ljude u Austriji, ako saznaju bilo što o nestaloj djevojčici Danki, da odmah pozovu policiju”, napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)




Uskoro nastupa u Zagrebu

Inače, Dragana Mirković poznata je po tome da je velika humanitarka, a već je ranije najavila da će prihode od turneje “Do poslednjeg daha”, u svakom gradu u kojem nastupa, darovati u humanitarne svrhe. Naime, pjevačica u Areni nastupa 4. svibnja.

“Odlučila sam pomoći Dječjem domu u Zagrebu. Nadam se da ćete to snimiti, samo da im vidim osmijeh, samo to bih željela. Bit će mi zadovoljstvo, odnosno ne zadovoljstvo, nego ispunit će mi doslovce srce to što znam da će djeca dobiti nešto što žele i što ću ih malo usrećiti jer ja sam jako, jako osjetljiva na djecu”, izjavila je ranije pjevačica.

Podsjetimo, proteklih dana Dragana je u centru pozornosti zbog svog ljubavnog života. Nakon 25 godina braka razvodi se od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića. Kada se Dragana 2000. udala za Tonija, živjela je u jednoj od najvećih i najljepših kuća u Beogradu, dok je Toni živio u skromnom stanu od 50 kvadrata.




https://www.dnevno.hr/magazin/kcer-zdravka-colica-uzburkala-strasti-zbog-novih-fotografija-sto-bi-tata-rekao-na-to-2374809/

Unatoč razlikama u početnom statusu, Dragana je prihvatila ovu ljubav bez oklijevanja. “Imala sam 32 godine. Htjela sam djecu i nekoga tko nije s estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogriješila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne djece”, izjavila je Dragana.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.