Foto: Facebook

DRAGAN PRIMORAC ODUŠEVIO PRATITELJE: ‘Sada ste mi još draži kao čovjek, Vi imate stvarno dušu i veliko srce’

Autor: T.Š.

Prof.dr. Dragan Primorac, pedijatar, forenzičar i genetičar kojeg hrvatska javnost najviše pamti kao ministra znanosti, obrazovanja i sporta, danas je predsjednik  Zdravstvene Komisije Hrvatskog nogometnog saveza, koji slobodno vrijeme najčešće voli provoditi u prirodi.

Svojevremeno je za Gloriu izjavio da je najsretniji kad može biti “sa svoje tri cure” boraviti u prirodi i to obično na Sljemenu ili nekom drugom zagrebačkom parku, među kojima se ističe Zrinjevac, jer to je park gdje je započeo romansu s današnjom suprugom Jadrankom.

I danas, Primorac rado odlazi na Sljeme, a ovog puta pozirao je s predivnim ljubimcem, koji je oduševio njegove pratitelje.

“Predivnog kućnog ljubimca imate. Moram priznati da ste mi sada još draži kao čovjek. Vi imate stvarno dušu i veeeliko srce za ove predivne i pametne životinje. Od srca Vam želim ugodno druženje još puno godina sa četveronožnim prijateljem”, “Prekrasan se fidi se da ste dobar čovjek kada uživate s njim”, “dlakavac je predivan, mali medo”, nizali su se komentari.

“Znao sam da imate psa, jer ne moe čovjek biti toliko predan u svom poslu, a da nema psa”, poručio mu je jedan pratitelj te zaželio sve najbolje, a Primorac je odgovorio: “Mo donese toliko mira i dobrote da je lakše raditi”.

Chow chow je razigran pas, gustog krzna koji izgledom podsjeća na lava. Jako je nježan i odan, te dobar s djecom, zbog čega ga mnogi uzimaju kao obiteljskog psa. Riječ je o izrazito inteligentnoj pasmini, osjećajnoj i vjernoj. Ipak ne vole grubost i autoritet, stoga odgovaraju ljudima blažeg karaktera. Često se za pasminu kaže da su sinonim vjernosti, jer jednom kad nauče na svog vlasnika ostanu mu zauvijek vjerni. Ono što je posebno zanimljivo je njihova plava boja jezika koji ga čini prilično drugačijim psom.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.